Gå til sidens hovedinnhold

Her er ukens produkter

Produktene som gir sunt og pent hår.

(SIDE2): Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir her presentert til våre lesere.

Som vanlig har vi funnet produkter som ikke inneholder parabener.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Hvilke produkter bør vi anmelde? Send oss tips!

Moroccanoil Restorative Mask

Dette lover produktet: Gjenoppbyggende hårmaske for kjemisk behandlet og skadet hår. Tilfører næring med en unik vegetabilsk proteinrik formel. Moroccanoil Restorative Hair Mask styrker håret innenfra og motvirker slitasje fra kjemikalier samt sol, vind og omgivelser. Den gjør håret mer elastisk. Inneholder rikelig med arganolje og protein for å gjennoppbygge håret fra innsiden. Denne unike formelen vil bidra til å bringe ut hårets indre helse, og gir det en utrolig fuktighet og glans. Moroccanoil Restorative Hair Mask er spesielt effektiv for fint og skjørt hår samt slitt og overbehandlet hår

Pris: 299,-

Side2 mener: Dette er virkelig en god venn i nøden. Denne masken har etter noen ukers bruk fått selv det mest slitte og overbehandlede håret til å se mykt og glansfullt ut, og det ikke bare ser sunnere ut, men det føles også bedre. Håret er blitt sterkere, og vi kan derfor utsette hårklippen litt til og heller la det gro. Obs: Det er viktig å huske på at denne ikke skal brukes for ofte, da den inneholder proteiner. Den skal kun brukes en gang i uken, og i ikke mer enn 5 til 10 minutter.

MAST krølltang

Dette lover produktet: Kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for «Exclusive conical curler» fra MAST. Krølltangen fra MAST er et profesjonelt verktøy laget for å utforme delikate bølger, korketrekkere og struktur. Den er enkel å bruke, bare rull håret rundt den sylformede tangen. Ved å kunne stille på gradene kan du tilpasse hvor varmt du ønsker at krølltangen skal være, ut ifra om du har tynt og slitt hår eller tykt hår, eller om du rett og slett vil ha mindre enn max temperatur for å skåne slitasje varmeredskaper har på håret.

Pris: 699,-

Side2 mener: Denne tangen gir fint hår med ekspressfart. Den varmer seg opp raskt, og man trenger ikke krølle hver seksjon i mer en et par sekunder. Med denne kan man style både korketrekkere og mer strandaktige løse lokker. Den kan også brukes til å skape volum i håret, om man bruker den ved roten. Pluss for at den er enkel å bruke, og for god pris for god kvalitet.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken