(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Nail Candy fra Linda Johansen

Produktet lover: Nail Candy – En sunnere neglelakk for jenter med dårlig tid! Linda Johansens Nail Candy inneholder ikke formaldehyd, toluene og dibutyl phalater (DBP), som kan være kreftfremkallende og kan forårsake fødselsskader, luftveissykdommer og en rekke andre alvorlige sykdommer. Linda Johansen lanserer 12 lekre farger med tilhørende Base & Top Coat denne sommeren, men høstfargene er allerede i produksjon. 4 ganger per år vil Linda Johansen oppdatere fargepaletten hvor noen farger vil bli værende i kolleksjonen, og andre produseres kun i en «limited edition».

Side2 testet fargen Cream Tea; Kremaktig, varm og beigerosa som glasuren på en cupcake, og minst like deilig. En farge det er verdt å stå i kø for! Perfekt når du vil ha en lekker farge, men allikevel diskret.

Pris: 139 kroner

Side2 mener: Dette er en av de lekreste fargene vi har sett på lenge. Akkurat som i beskrivelsen er det en fin, men diskret farge. Side2 testet neglelakken sammen med Base & Top coaten, og neglelakken satt like fint etter en hel uke. Denne fargen passer perfekt til sommerens beige og kremfarget trend, og er like fin året rundt. En delikat og varm farge.

Body Butter Duo fra Body Shop

Produktet lover: Duo Body Butter gir to nivåer av fuktighet i ett produkt! Enkelte deler av kroppen, slik som albuer og knær, har færre fettkjertler og trenger derfor mer intens fuktighet for å se og føles bra ut. Body Butter Duo gjør det enklere å gi huden tilpasset fuktighet med kun ett produkt. Dersom man liker søte dufter, kommer du til å elske Macadamia Body Butter Duo. Det sies at macadamia-treet stammer fra Australia. Macadamiaoljen presses fra nøtten i henhold til tradisjonelle metoder, deretter filtreres den. Oljen absorberes raskt av huden. Macadamia Body Butter Duo inneholder kakaosmør, paranøtt, soyaolje og sheasmør. Den fyldige formuleringen til tørr hud er i tillegg beriket med bassiasolje fra Brasil og bivoks fra Kamerun.

Side2 testet Duo Body Butter Vanilla.

Pris: 179 kroner

Side2 mener: Side2 skal ikke legge skjul på at Body Shops Body Butter har vært en favoritt i mange år, men endelig kommer denne duoen som vi har ventet på. Dette er et perfekt produkt til alle aldre og hudtyper, som kan påføres hele kroppen. Delen som er for ekstra tørr hud er perfekt å bruke på albuer, knær, føtter og hender. Side2 synes også Body Shop Duo gir enda mer fuktighet enn Body Butteret, i tillegg til at kremen føles mindre fett. Dette er et absolutt must når du pakker toalettmappen til sommerferien.