Gå til sidens hovedinnhold

Ukens videomoro

Forrige ukes dyrevideoer var så populære at vi har spankulert gjennom hele nettet for å finne enda flere til deg. Naturen kan være søt, men unådig også. Se selv i ukens videosamling.

(Womanweb.no): Har du noen morsomme, skrekkelige eller fascinerende videosnutter du vet om? Mail oss kjempegjerne en link til web@Womanweb.no, og merk den ”Videomoro”.

Nå konsentrerer vi oss imidlertid om denne ukens dyriske samling:

Kattejammer 2

Vi liker å le både med og av disse rare, men fantastisk sjarmerende skapningene vi kaller katter. Stine var så utrolig grei å maile oss denne fantastiske kattesamlingen. Vi takker, bukker og ser den en gang til.

Kåt lama

Ha, ha, ha. Steve-O – du vet, han gale i trusa i Jackass – teamer opp med en kamerat for å infiltrere en gjeng med lamaer. Sannelig ble de ikke bare kompiser, men rompiser.

Bjeffende katt

Denne måtte med. Overse det meste av det andre tøvet på denne siden, og kos deg heller med denne sære, sære katten. Tror den at den er en hund? Vi tror det.

Krokokonge

Krokodiller er skremmende nok i seg selv. De er sultne, store, skumle og uforutsigbare. Denne tassen er alle de tingene ganger 10. vi bader ikke i sommer likevel.

Tjuvradder

Skulle du ha sett! Frekke dyrene tar akkurat det de vil ha når de vil ha det. Neda godt det ikke er oss. Nei, hei! Fido, kom hit med hvitvinen min!...

Les også:

Flere dyr

Flere videoer

Aldrende sex

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen

Kommentarer til denne saken