Gå til sidens hovedinnhold

Ukens videosamling!

Advarsel! Vi har sanket sammen sjokkerende og morsomme videoer. Fordi du fortjener en liten pause.

(Womanweb.no): Folk har for seg og gjør så uendelig mye rart, morsomt, flott og skrekkelig. Da er det litt morsomt at mye av det havner på nettet. Vi er litt slemmere i dag enn vanlig, men det vet vi at du tåler.

Advarsel!

”Don’t drink the water! Fishes fuck in it,” pleide visse vittignisser å hevde. Vel, det er ikke bare fiskene som gjør det. Se bare hva som skjedde på kontoret ditt etter at du hadde dratt på onsdag.

Muskeldust

Greit, han har brukt tiden ganske godt. Likevel er dette neppe mannen vi setter oss ned og slår av en intellektuell prat med.

Hoppenisser

Frem med skadefryden. Vi vet godt hvordan noen karer gjør sport i å skade seg selv, som disse, som velger å slenge seg selv i bakken. Vel, det går selvsagt galt (ikke for sarte sjeler).

Gladsang

Vi var faktisk ikke klar over at Rune Nilson hadde nederlandsk bakgrunn. Eller at Rune er Bob på nederlandsk. Nuvel. Det som er sikkert er i hvert fall at dette er en robust og syngende, glad krabat.

Hung Up – fucked up

Noen artige, italienske skruller har laget sin egen versjon både av låta og videoen til Madonnas ”Hung Up”. Moro, men det er ikke sikkert du egentlig VIL se det.

Les også:

Mer moro!

Kjekke menn

Shoppinghjelp

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Dette gir du til morsdagen

Kommentarer til denne saken