Gå til sidens hovedinnhold

Hva tror du på?

Man kan tro på så mangt; religion, politikk, fremtiden, eller seg selv. På Ullevål tror de på talentene.

ULLEVÅL: For her sitter talentene tett. Sjuendeklassingene på Ullevål skole gjorde alle forberedelser selv til musikalen «Tro».

SE FLERE BILDER FRA MUSIKALEN VED Å TRYKKE HER!

Houses of the holy

Onsdag 13. april fikk først medelever, så foreldre og venner, se årets musikaloppsetning på Ullevål skole. Under hektiske forberedelser i gymsalen er Nordre Aker Budstikke med like før publikum slippes inn i salen.

– Vi spiller tre bestevenner, sier Lea (12), og kikker bort på kompanjongene Teodor (12) og Emil (13).

Det er de tre som binder musikalnumrene sammen, og som har skrevet sitt eget manus. De har blitt fortalt om et hus, og i det de entrer døra på scenen skjer det mange merkelige ting.

– Vi kommer til «Houses of the holy», sier Lea.

De tre vandrer gjennom de ulike numrene og får oppleve hva folk tror på.

– Det er masse religioner. Musikalen heter jo «Tro». Man kan tro på mye forskjellig. På deg selv, på religion.

Mestring

– Elevene har fått velge hva de ønsker å gjøre, og alle har fått oppgaver og roller innen sitt emne. Følelsen av mestring er viktig, forklarer lærer og instruktør Anna Kronberg.

De fire sjuendeklassene gjør alt selv. De svartkledde scenearbeiderne står klare når lyset slukkes mellom numrene, og de har dessuten laget kulissene. I teknikken sitter de som styrer lyd og lys og som sender bilder og videoer opp på storskjermen under forestillingen. Et treffsikkert band briljerer på instrumentene, og på scenen står skuespillere, dansere og sangere som virkelig imponerer.

SE FLERE BILDER FRA MUSIKALEN VED Å TRYKKE HER!

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter