Gå til sidens hovedinnhold

Sto timevis i kleskø for å kjøpe brukte klær

Stilte seg i kø klokken 0630 for å kjøpe klær fra to av Norges største motebloggere.

To av Norges største motebloggere, Cathrine Heienberg (22) og Ulrikke Lund (23), hadde lørdag okkupert deler av fjerde etasje på Sundt. Formålet var å selge hundrevis av jentenes egne klær, sko og vesker, og arrangementet har fått navnet «Cath and Ulrikke's Pop'up Store».

DENNE SAKEN ER LEVERT AV BA.NO

– Vi har vært våken i hele natt. Jeg hadde ingen forventninger om hvor mange som skulle komme, men dette er jo helt fantastisk, sier Heienberg som på sin blogg går under navnet Cathinthecity.

Da klokken var ni, hadde sikkerhetsavdelingen delt ut hundrevis av bånd til begeistrede lesere. Båndene inneholdt et klokkeslett over når kjøperne slippes inn, slik at de slapp å stå ute i kulden og vente.

– Dette er en mulighet for studenter til å kapre noen plagg som ellers ikke finnes i Bergen. Meg og Cathrine reiser en del rundt, og har en del klær som nesten aldri brukes, sier Ulrikke Lund.

RØD LØPER OG KONKURRANSE
Det var ikke satt opp til noen maksgrense på hvor mange plagg man kunne kjøpe. I tillegg var det lagt opp til rød løper og en fotokonkurranse for begivenhetens skyld.

– Det er ikke så ofte man har et slikt arrangement i Bergen. Vi står ikke igjen med så ekstremt mye klær i vår egen garderobe til slutt, men det er på tide å friske opp litt uansett, forklarer Heienberg.

Hvorvidt dette blir et engangstilfelle, er jentene noe usikker på. De klærne som eventuelt ikke blir solgt i dag, er ment for Fretex.

– Det er rart å se klærne mine forsvinne på denne måten. Forhåpentligvis får folk stor nytte av dem, sier Heienberg.

STO KLAR KLOKKEN SYV
Cecilie Dyrøy (21) var en av de første til å stå i kø. Til tross for at hun er fast leser av jentenes blogg, mener selv hun at klokken syv er litt i tidligste laget.

– Jeg var her rundt klokken syv. Dette er et veldig spennende og flott tiltak, så jeg kunne nesten ikke gå glipp av det, sier Dyrøy.

Hun hadde spesielt siktet seg inn mot en genser, og fikk heldigvis tatt den før noen andre.

– Dette var en fin start på helgen! smiler hun.

LES FLERE SAKER FRA BA.NO HER.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken