Gå til sidens hovedinnhold

Disse 5 er større enn DN

Hvis du trodde at blogger bare var for noen få tar du skammelig feil. Se hvor store bloggerne er her.

Det finnes fortsatt forståsegpåere som mener at blogging kun er for spesielt interesserte. En kort titt på tallene som ligger bak topplisten for blogger i Norge - Blogglisten - viser noe annet. De fem mest leste bloggene hadde på en dag like mange lesere som Dagens Næringsliv på nett , eller over dobbelt så mange brukere som VG Dine Penger eller Filmweb.

Større enn Fædrelandsvennen
Norges største blogg, Ida Wulffs blogg, har hver dag rundt 36 000 lesere. Det er på størrelse med Fædrelandsvennen. Nummer to på listen, Ulrikke Lund, har omtrent like mange lesere som Fredriksstad Blad.

Ulrikke Lund fikk faktisk så mange lesere og så mange kommentarer at hun valgte å sette bloggingen på pause en stund. Nå er hun tilbake:

- Det ble en vanesak å blogge og jeg savnet det. Og så var det enkelt å komme inn i det igjen sa hun til Side2 når hun begynte igjen.

Hacket
Den 18 år gamle Ida Wulff ble også offer for et angrep av hackere når hennes blogg ble tatt over av fremmede:

- Det må finnes andre måter å få ut budskapet sitt på enn å hacke en av Norges største blogger, som i tillegg ikke har et politisk motiv. Det som er gjort er virkelig lavmål, og jeg føler rett og slett at noen har brutt seg inn i livet mitt og laget et unødvendig kaos, sa Ida den gangen til oss.

Blogglisten
Topplisten for blogger i Norge er åpen for alle som ønsker å registrere sin blogg, og man kan finne topplister for kategorier som data og it, mote eller samfunn på siden. På den totale topplisten får man en oversikt over totalt antall lesere. Alle som ønsker kan registrere sin blogg og få en oversikt over sin trafikk.

På blogglisten kan man også få oversikt over alt som skjer i bloggverdenen, både hva bloggerne skriver om enkeltvis og hva bloggerne flest skriver om totalt sett.

Her finner du blogglisten og oversikt over Norges største blogger
(du kan også søke i blogger på siden).

Her er de mest leste bloggene:

Ida Wulff - 36 000 lesere hver dag.
Her er hennes blogg

Ulrikke Lund - 19 000 lesere hver dag
Her er hennes blogg

Bea - 17 000 lesere hver dag
Her er hennes blogg

Lars Tangen - 15 000 lesere hver dag
Her er hans blogg

Nette Nestea - 13 000 lesere hver dag
Her er hennes blogg

Her finner du blogglisten og oversikt over Norges største blogger
(du kan også søke i blogger på siden).

PS! De største bloggene går litt opp og ned i trafikk, men disse fem bloggene er de som i gjennomsnitt har vært størst siden Blogglisten ble lansert.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken