Gå til sidens hovedinnhold

Ulrikkes heteste NYC-tips

Ifølge bloggeren kan du ikke gå glipp av dette når du besøker New York.

Norges største moteblogger, Ulrikke Lund, har pakket kofferten og lagt Norge bak seg for en stund. Sommeren skal hun nemlig tilbringe i New York.

Byen er som et mekka for moteentusiasten, og hun er klar på hva man ikke kan gå glipp av dersom man skal besøke byen. Her er Ulrikkes New York-tips:

3 butikker du må besøke

Topshop Broadway
Dette var en første Toshop-butikken som ble åpnet i USA. Den er gigantisk og perfekt for budsjettshopping på Manhattan, ifølge Ulrikke.
Location: 478 Broadway

LF Spring Street

– Dette er en skattkiste av en motebutikk i New York, sier Ulrikke til Side2. LF Stores finnes i tillegg til i New York, også i Miami, Boston og Los Angeles.
Location: 149 Spring Street

Saks 5th Avenue

Ulrikke kan fortelle at skoetasjen her er som å komme til himmelen. Her finner du det meste av designersko. Manolo Blahnik, Christian Louboutin, Jimmy Choo og YSL er bare en brøkdel av hva du finner her.
Location: 611 Fifth Avenue

3 restauranter du må spise på

Tao

– Et utrolig gøy Østen-inspirert spisested som alltid er veldig populært, sier Ulrikke.
Location: 42 E 58th Street

Pastis

Serverer den beste franske maten, og har perfekt location i Meat packing district.
Location: 9 Ninth Avenue

Lombardis
Ifølge Ulrikke har Lombardis byens beste pizza. Restauranten har eksistert på Manhattan siden 1905, og var den første pizzeriaen som åpnet i USA.
Location: 32 Spring Street

3 attraksjoner du må se

Brooklyn Bridge
Broen binder Brooklyn sammen med Manhattan og er en av de eldste hengebruene i USA. Den blir definert som et mesterverk innen ingeniørkunst og er et av New Yorks mest berømte byggverk.

Central Park
Dra på sykkeltur, kjør hest og kjerre, stell i stand en picnic eller bare gå deg en tur.

Show på Broadway
En musikal eller teater i New Yorks berømte teatergate er et must.

3 utesteder du må på

1Oak
Denne baren som ligger i skillet mellom Chelsea og Meatpacking District er et hotspot for kjendiser. Her finner du også ofte Ulrikke.

Location: 453 west 17th street

Rose Bar
På Gramercy Park Hotel finner du en av New Yorks mest unike barer. The Rose Bar er bohemsk og kunstnerisk med spesialdesignede møbler og kunst fra kjente navn som Andy Warhol. Her skal du nippe til herlige cocktails mens du lytter til spesiallagde spillelister fra verdens største DJ-er.

Location: 2 Lexington Avenue

The Standard Hotel
Lobbyen på dette trendy hotellet er verdt et besøk. Kult design, deilige drinker og live DJ-er er stikkordene, og det hver eneste kveld.

Location:
848 Washington at 13th Street

3 andre ting du ikke kan gå glipp av

Spasertur

– Jeg liker å bare vandre rundt i gatene og gå dit byen tar meg, så oppdagelsesferd burde definitivt være på listen, sier Ulrikke.

Pinkberry
– Å spise en is på Pinkberry er et must, sier Ulrikke.

Pinkberry er yoghurtis i mange deilige smaker, og du får dytte så mye du vil av toppinger, frisk frukt og sauser som du får plass til i koppen.

Joggetur i Central Park
For deg som er sporty anbefaler Ulrikke en løpetur i byens grønne lunge. Central Park er 3.4 kvadratkilometer, så du kan garantert ta mange turer før du må løpe samme ruta.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken