Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil ha flere barn

Kill Bill skuespillerinnen på 38 år ser ikke bort fra familieforøkelse.

(SIDE2): Uma Thurman er forlovet med forretningsmannen og millionæren Arpad «Arki» Busson, som tidligere var sammen med supermodell Elle Macpherson. Begge har de to barn på hver sin kant, men den kule skuespillerinnen som er vokst opp i et hippiehjem utelukker ikke flere.

- Elsker å være mamma
- Jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke vet. Hvis det er en mening med det, så vil det skje. Jeg elsker å være mamma, sier Thurman ifølge nyhetsagenten Splash.

Fra før av har hun barna Maya (10) og Levon (6) med skuespilleren og eksmannen Ethan Hawke.

Til magasinet InStyle forteller hun at barna er den «største gaven hun har fått» og legger til;

- Jeg skjønner at det å oppdra barn er universelt vanskelig og at mennesker som leser denne artikkelen håper på å få noen svar. Sannheten er at jeg ikke har noen inside-tips. Jeg har ingen store avsløringer å komme med.

Thurman annonserte i juni at hun og Busson hadde forlovet seg og da Thurman ble spurt om hva som er viktigst hos en mann, svarte hun: Selvtillit, intelligens og godhet. det er ikke noe som er mer sexy enn den kombinasjonen.

Vil ha struktur
Og selv om bryllupsdatoen ikke er satt, så forteller Thurman at hun gjerne vil gifte seg.

- Jeg liker struktur. Jeg har aldri hatt gode vaner eller en formel på hvordan man kan forme en dag, en måned eller et liv så jeg setter pris på alt som kan gi meg fokus, sier hun.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken