Gå til sidens hovedinnhold

Disse filmene hadde flest feil

Se hvilke filmer fra 2013 som slurvet mest. OBS: Spoilere forekommer i artikkelen.

(SIDE2:) De fleste filmer inneholder en håndfull slurvefeil. Som regel er dette feil de færreste legger merke til, men på nettsiden Moviemistakes.com har brukerne gjort sport i å oppdage disse feilene.

Nå har nettsiden kåret de fem filmene med flest feil i 2013. Og vinneren er soleklar.

OBS: Spoilere forekommer i artikkelen.

1. plass

HTML EMBED

Animasjonsfilmen «Justice League: The Flashpoint Paradox» har hele 101 feil.

De fleste feilene burde være lette å unngå for filmskaperne. Som da Lois Lane gjemmer seg under en lilla bil, før bilen plutselig blir rød. Da Grifter skyter på Black Manta står han på en gul bil, men denne blir senere grønn.

I en annen scene blir Flash angrepet av Captain Boomerang og Citizen Cold, og sistnevnte skyter is på ham. Denne isen forsvinner i neste øyeblikk.

Aquaman blir knivstukket av Wonder Woman, og han hoster opp blod. Han får en blodflekk på haken, og flekken flytter seg stadig fra høyre til venstre og tilbake igjen.

Barry får et dokument i hendene på jobben og begynner å lese det. Problemet er at papiret er tomt. Senere går Barry inn i huset sitt, og oppdager at noen har brutt seg inn. Det ligger glass strødd utover gulvet ved inngangsdøren, men sekunder etter har glasset forsvunnet.

Les alle feilene her.

2. plass

HTML EMBED

Nest flest feil var det i illusjonistfilmen «Now You See Me», som hadde 79 feil.

En logisk brist i filmen, er at alle de fire magikerne mottar et kort hvor det står «March 29 – 4:44PM – 45 EAST EVAN ST. – NY.». Da de ankommer bygningen, vet alle nøyaktig hvilken leilighet de skal inn i – selv om det ikke står noe om det på kortet.

Da nyheten om Jacks dødsfall vises på TV, ser de tre andre magikerne sjokkerte ut. Det til tross for at de vet at han ikke er død – og at det bare er de tre som er i rommet, så de ikke trenger å lure noen (bortsett fra publikum ...).

Les alle feilene her.

3. plass

HTML EMBED

Tredjeplassen går til «The Great Gatsby», med 46 feil.

Filmen foregår i 1922. Likevel blir «Rhapsody in Blue» spilt på fest – selv om denne ikke ble skrevet før i 1924.

Togene i filmen er helt ulike togene som var i bruk i New York på 1920-tallet. Togene vi ser i filmen er av typen som ble brukt i Australia.

Les alle feilene her.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken