Gå til sidens hovedinnhold

Jessica Alba med puppeglipp

Superstjernen var uheldig foran paparazziene.

(SIDE2): Smellvakre Jessica Alba (32) har lenge vært en av Hollywoods mest sexy kvinner, og er så og si fast inventar når mannemagasiner verden over publiserer sine «mest sexy»-lister hvert år.

Men til tross for sitt sexy image, har filmstjernen alltid nektet å kle av seg på det store lerretet og er kjent i Hollywood for sin udiskutable «ingen nakenhet»-klausul når hun inngår kontrakter.

Nå ser det dessverre ut som Alba har rotet til sitt eget «ingen nakenhet»-prinsipp da hun ble avbildet i New York for noen dager siden.

For da sexbomben skulle ta på seg genseren, var hun uheldig og avslørte sin gjennomsiktige BH til en fotograf, skriver TMZ.

Alba har tidligere hatt lettkledde roller i filmer som «Into to the Blue», «Machete» og «Sin City», men har alltid nektet å kle av seg for kunsten.

Da dusjescener skulle filmes i «Machete», brukte skuespilleren undertøy som ble digitalt fjernet i redigeringen.

HTML EMBED

Det var også meningen at Albas karakter i «Sin City», stripperen Nancy Callahan, skulle opptre naken, men skuespilleren lot seg ikke overtale av filmens regissører, Frank Miller og Robert Rodriguez.

HTML EMBED

I etterkant uttalte hun til magasinet Elle at hun er altfor bekymret for hva nakenscener vil bety for hennes karriere:

- Jeg stiller ikke opp i nakenscener. Jeg bare gjør det ikke. Kanskje det gjør meg til en dårlig skuespiller og det fører kanskje til at jeg ikke blir ansatt noen ganger, men jeg har altfor mange bekymringer for hva det vil bety for karrieren min, uttalte hun i 2006.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken