(SIDE2): 15 år etter «Gilmore Girls» hadde premiere, går ryktene om at serien kommer tilbake!

LES OGSÅ: Hva skjedde med gjengen fra «Steg for steg»?

Fire nye episoder

Netflix og Warner Bros skal ha blitt enig om å lage fire nye episoder av den populære TV-serien, skriver Entertainment Weekly. Hver episode blir på 90 minutter. Det var TVLine som først skrev om gjenforeningen, men verken Netflix eller Warner Bros har bekreftet nyheten.

Lauren Graham, som spilte mamma Lorelai, skrev derimot dette på Twitter etterpå:

«Folkens, jeg kan ikke bekrefte dette. Men jeg kan heller ikke avkrefte det...»

Får endelig avslutte serien sin

TVLine skriver at alle de store skuespillerne skal være med videre; Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily Gilmore) and Scott Patterson (Luke).

Edward Herrmann, som spilte Edward Gilmore, døde av kreft i fjor.

Ingen vet om serien vil fortsette akkurat der vi forlot dem, men TVLine skriver at det er Amy Sherman-Palladino som skal skrive manus. Hun skrev de første seks sesongene, men forlot serien før siste sesong på grunn av uenigheter rundt kontrakten, skriver Cosmopolitan. Nå får altså Sherman-Palladino muligheten til å avslutte serien slik hun hadde tenkt.

Vi er spent på å se hvordan det går med gjengen. Er Rory blitt en suksessfull journalist? Vi heier forøvrig fortsatt på Jess, selv om det var Logan som var i bildet i sesong 7.

Og sist, men ikke minst: Er Luke og Lorelai sammen?

Skuespilleren bak Lorelai, Lauren Graham, håper det:

-Serien endte ikke på en tilfredstillende måte for min del. Det endte egentlig ikke. Vi fant ikke en ordentlig løsning. Jeg tror de fortsatt er sammen. 100 prosent, sier Graham.

LES OGSÅ: Husker du disse? Nå skal «Under samme tak» gjenforenes!