Gå til sidens hovedinnhold

Undertøy som pirrer

Sexy undertøy kan piffe opp ethvert forhold og få deg til å føle deg fantastisk. Her er våre favoritter.

(Side2) Uansett om du vil piffe opp forholdet eller du skal på den første daten så vil sexy undertøy få deg til å føle deg fantastisk.

Bredt utvalg
Å vite at du har noe sexy på under klærne gjør noe med deg og selv om det ikke er noen dokumentert sammenheng mellom sexy undertøy og prestasjoner i senga er det liten tvil om at undertøy kan gjøre deg til en tryggere elsker.

- Når man føler seg vel blir man også tryggere på seg selv, og sexy undertøy gjør ofte at man føler seg vel, sier Kjersti Antonsen i Kondomeriet til Side2.

Mange av undertøysmerkene på markedet i dag har et bredt utvalg av sexy varianter - så det handler egentlig bare om å finne sin egen stil. Her er noen av våre favoritter.

Agentmote
Kate Moss fronter undertøyskjeden Agent Provocateur som tilbyr supersexy undertøy og accessories. Agent Provocateur er et populært merke blant kjendiser som Christina Aguilera, Paris Hilton og Carmen Electra. I tillegg til sexy undertøy, som finnes i både elegante og kinky varianter, fører de blant annet parfymer, sko og strømper. Norges eneste Agent Provocateur-butikk finner du i Oslo, men du kan også bestille online.

Her kan du se kolleksjonen

Sexy engler
Victorias Secret er verdenskjent for sine sexy moteshow som pirrer og sjokkerer. Her finner du sexy undertøy og accessories som garantert vil pirre det motsatte kjønn. Undertøysimperiet ble startet i 1977 av Roy Raymond som fikk ideen fordi han syntes det var flaut å handle undertøy til sin kone på store kjøpesentre. Kort tid etter åpnet han for katalogbestillinger og selv om du ikke finner noen Victoria Secret-butikk i Norge kan du bestille fra katalogen eller online.

Her kan du handle på Victoria Secret

Miljøvennlig
Triumph har solgt undertøy siden 1886 og det hele startet i Tyskland. I dag finner du Triumph i 117 land og alle produktene er godkjent gjennom miljøstandarden Øko TEX 100. Triumph selges over hele Norge.

Finn en Triumphbutikk nær deg

Italiensk snitt
Dette italienske undertøysmerket ble grunnlagt i 1954. Sensuelle snitt og delikate farger kjennetegner dette undertøyet. I tillegg til undertøy finner du blant annet badetøy og parfyme. La Perla selges i utvalgte butikker i Norge. Du kan dessverre ikke handle varene fra La Perla online da de ikke leverer til Norge, men du finner kontaktinformasjon til distributøren på La Perlas hjemmesider.

Her finner du La Perla

Hennes & Mauritz
Den svenske motegiganten er alltid tidlig ute med nye trender. Også på undertøysfronten leverer de et bredt utvalg av kreasjoner og prisene er svært overkommelige. Butikker finner du over hele landet.

Her kan du handle H&M online

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar