(SIDE2): I forbindelse med Valentinsdagen setter Lindex fokus på undertøy.

Den nye undertøykolleksjonen har en elegant stil, pene silhuetter, feminine kurver og ekstra komfortfaktor.

Mer sexy
- Den siste tiden har det gått mye i basic undertøy, men nå bringer vi tilbake den mer kvinnelige og sexy stilen. Vi har latt oss inspirere av franske budouirer, med blonder og balconetter og alt det innebærer. Valentin-kolleksjonen har klassiske farger som sort, hvit og rød, men det er også en som er mer trendy som er både rød og rosa. Selv om det er satt fokus på at det skal være sexy, så har vi også fokus på komfort. Nå er det ikke lenger enten eller, men begge deler, sier Madelene Ullbro som er Assortment Maganager for undertøy på hovedkontoret til Lindex.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Stilene på undertøyet varierer fra semi-balconette og vattert balconette, til klassisk bombshell-bh, som tar løfte- og formeteknikken videre og kan skryte på deg opptil to størrelser større.

Hun tror grunnen til at det klassiske sexy undertøyet kommer tilbake er en kombinasjon av flere ting.

- Vi har jo sett mer og mer at den klassiske timeglassfiguren er tilbake. Det er veldig 50-talls inspirert, og man kan se for sen pin-up`ene i slikt undertøy. Samtidig så gjør sexy undertøy noe for kroppen. Vår bestselgende BH «Bombshell» øker BH-størrelsen med minst to størrelser, og det er det en stor etterspørsel etter, sier hun til Side2.

I tillegg har undertøy blitt en del av antrekket. Topper og bluser er nå gjerne transparente, og ryggen skal helst være åpen. Siden det man da bruker under synes, er det viktig at også det ser ok ut. Flere av undertøyssettene fra kjeden denne sesongen er derfor designet med dette i tankene.

Bombshell
To fargepaletter dominerer denne sesongens pushup-bher fra kleskjeden: en sort og offwhite kombinasjon, som kombinerer det sofistikerte og sensuelle, og rødt og rosa som virkelig definerer Bombshell Belle-stilen.

Denne sesongen er det også fokus på søte pasteller, neon og det mer retroinspirerte undertøyet fra 50-tallet.

- Mange synes kanskje at neonfarger kan bli litt mye, derfor har vi for eksempel blandet inn neonfargen med basefargene, sier Madelene.

For deg som kanskje føler at du har noe du vil skjule, så har det nå kommer mye hold-in undertøy som er like pent som vanlig undertøy.

- Før var det på en måte tabu med hold-in undertøy, men det er det ikke nå lenger. Vi ser en vekst av det, og det har kanskje noe med å gjøre at undertøyet har blitt penere. Vi har for eksempel pene bodyer som strammer inn magen, og annet som er mer korsettaktig og for eksempel dekket av blonder og med perledetaljer, sier hun.

Se Valentin-lookbook her:

4889