Det er ingen tvil om at sexy undertøy kan være en gave som kan irritere like mye som den kan glede. Alt kommer an på alt, som en vis mann en gang sa. Så hvis du skulle komme til å kjøpe noe du synes er råsexy som partneren kanskje ikke faller like mye for så kan det sexy undertøyet ha en motsatt effekt av hva som var ønsket.

Akkurat en slik effekt tror vi ikke at den nye BH-en fra Victoria's Secret vil ha. Deres nye limited edition mirakuløse push-up BH med Swarowski-krystaller tror vi faktisk vil falle i smak. Både hos den som får gaven, og hos den som gir.

Det hele er del av et sett som også inneholder strømpeholder og truse. For trusen og BHn må du ut med heftige 340 dollar, men hva gjør man vel ikke for kjærligheten? BHn har tross alt «maksimal løft» og trusen er «low rise.» Noe sier oss at andre ting kanskje ikke vil ha det, hvis vi får lov til å dra den så langt.

Husk bare å kjøpe riktig størrelse. Hint: Sjekk i skapet hennes og skriv ned størrelsen. Helst sjekk en BH hun har brukt i det siste. Akkurat som med sko så kjøper kvinner gjerne en størrelse for liten.

PS! Vi kan ikke garantere at dama di blir like heit som hun på bildene fra Victoria's Secrets iPad-katalog, hvor vi har hentet bildene fra.

Ikke stopp og les nå, vi har mer moro på lager: