(SIDE2): Buksedresser, korte jakker, vide tunikaer, bluser med rysjer på skuldrene, den lille sorte, lange aftenkjoler og strikket plagg er bare noe av det «Undorn» vil kle deg i for høsten og vinteren 2010.

Se flere bilder fra kolleksjonen lenger ned!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Mer hverdagsklær
- Vi vil gå litt bort fra dette kjolefokuset. Nå lager vi klær som også kan brukes til hverdags, forteller designeren Thomas Ryen til Side2, etter Undorns visning for høsten og vinteren 2010/2011 på Månefisken i Oslo torsdag kveld.

Han jobber i dag sammen med Karina Kjenner Titze, og sammen utgjør de «Undorn», som til nå er mest kjent for lange vakre kjoler, og som Mette-Marits favorittdesigner.

Røffere stil
Undorns designere er ikke så opptatt av hva som rører seg i motebildet akkurat nå, men legger heller fokus på å lage klær av første kvalitet.

- Vi er opptatt av stoffene, og nå satser vi nok også mer på strikk. Det er veldig gøy å jobbe med strikk, også elsker jeg kashmir, forklarer den mannlige designeren ivrig.

Han fortsetter.

- Vi vil også legge oss over på en litt mer røff og tøff stil.

Petroleumsfarget
Side2 legger spesielt merke til designerens valg av farger for vintersesongen neste år. De har valgt tonene sort, lilla, beige og petroleum. Karina selv stilte i en av de nye designerkjolene, i nettopp petroleumsfargen.

- Jeg elsker denne fargen, smiler hun.

Dette mener Side2 om Undorns kolleksjon:
- Vakre snitt, deilige stoffer og ikke minst nydelige farger. Designerne viser at de kan sitt håndverk. Side2 er likevel litt lei seg for at Undorn vil bort fra kjolefokuset, da det er nettopp det de er aller best på. Den lange trange kjolen i grønt mønster, som du også ser øverst på bildet, er Side2s favoritt. Vi vi gjerne se designerne lage flere slike utrolige kreasjoner.

Se flere bilder her:

2797