Gå til sidens hovedinnhold

Realitymor fikk gratis pupper

En deltager i dokusåpen «Unge mødre» på FEM fikk sponset silikoninnlegg i brystene uten at TV-kanalen var klar over det.

(SIDE2): Ifølge VG Nett kommer det til å få store konsekvenser for de neste episodene i serien som går på FEM.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gratis pupper
Det var ung mor Line Wolsdal (22) som i denne ukens episode fikk plastisk kirurgi for å forstørre puppene sine - inngrepet var sponset og alt ble filmet og vist til seerne. Wolsdal har en 20 måneder gamnel sønn og ønsket seg nye pupper etter en runde med amming.

Les Side2s intervju med Line Wolsdal her:-Tenkte jeg hadde ødelagt livet

VG Nett skriver videre at inngrepet ikke ble betalt for, men ble utført gratis av klinikken i Oslo. Det viser seg også at verken de ansvarlige for FEM eller søsterkanalen TVNorge var klar over silikonsponsingen.

- Vi ser veldig alvorlig på denne saken, sier informasjonsansvarlig Vivi Trøsvik i FEM til VG Nett.

Kan få følger
Det er ikke FEM, men Limelight Film og TV AS som produserer «Unge mødre», og Trøsvik hevder at verken hun eller noen andre i kanalen visste om puppesponsingen. Hun mener tilliten er misbrukt, men at det nå skal ryddes opp.

Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, sier til nettavisen at denne problematikken først og fremst dreier seg om mediets troverdighet. Han viser til tekstreklameplakaten som sier at sponsing ikke skal ha innvirkning på redaksjonelt innhold.

Kommentarer til denne saken