Gå til sidens hovedinnhold

Mann ville betale for å være slaven hennes

Side2 blogger og Unge mødre-debutant Rannveig Heitmann har allerede fått mange slibrige henvendelser.

Side2-blogger Rannveig Heitmann debuterer i kveld som TV-kjendis i serien Unge Mødre på underholdningskanalen FEM. Hun forteller til Altaposten at hun allerede har fått merke medaljens bakside.

«Kan jeg være slaven din?»

19-åringen deler mange lettkledde bilder av seg selv på bloggen. Det har ført til flere uønskede henvendelser fra fremmede personer.

- Jeg får mange rare mailer. Blant annet har jeg fått forespørsel om jeg ikke kunne sende 20 nakenbilder i forskjellige stillinger. Og en gang tok en person kontakt og ønsker å være slaven min, mot at jeg fikk betalt, sier hun til Altaposten.

Slike henvendelser svarer hun imidlertid ikke på.

– Jeg er litt redd for å bli stalka. Det kan jo skje, mener hun.

LES OGSÅ: Realitymor fikk gratis pupper

Redd for å bli fremstilt som dum

Heitmann ble gravid da hun var 17 år, og er i dag mor til ett år gamle Nathaniel Chrisander. Hun begynte å blogge under graviditeten, og har i dag mange lesere. I hjembyen Alta er hun å anse som kjendis, noe som også fører til at det går mange rykter om henne.

- Jeg hører mange syke rykter om meg selv. Det går blant annet på at jeg går ut på natta for å røyke hasj, forklarer Heitmann.

LES OGSÅ: Mor som 16-åring

I kveld blir hun kjent for et enda større publikum, når hun for første gang blir å se på TV-skjermen, i serien «Unge mødre». I et innlegg på bloggen skriver hun at hun ser på det hele med en skrekkblandet fryd. For selv om hun gleder seg, er hun redd for at kanalen skal fremstille henne som dum, fordi hun bruker mye tid på eget utseende. Samtidig mener hun at serien gir et realistisk bilde av hvordan de unge mødrene lever.

– Jeg har sett alle episodene, og vet hva som skjer. Jeg synes det er et fint program, som får frem hverdagen til de unge mødrene, sier Rannveig.

For å være ung mor er ikke bare enkelt, noe Rannveig skriver om på bloggen. Som Side2 tidligere har omtalt har hun opplevd direkte mobbing av sin ett år gamle sønn. Heitmann velger imidlertid å heve seg over dette, og velger å fokusere på de positive sidene ved å både være ung og flott, og ha en sønn.

Kommentarer til denne saken