Gå til sidens hovedinnhold

- Jørgen er veldig kroppsfiksert

Britt tror ungkaren hadde latt henne bli hvis hun var yngre.

(SIDE2): Britt Hansen (42) følte det ble for lite romantikk og altfor mye «Baywatch» i jakten på ungkaren.

- Gutten er jo rimelig kroppsfiksert, og hadde jeg vært 35 år, så hadde jeg nok ikke blitt sendt hjem i dag, sier Britt Hansen (42) etter at hun har blitt sendt hjem av Jørgen i onsdagens første av dobbeltepisoden av «Ungkaren 20 vs. 40».

Lite romantikk
Med sol og strand i Sør-Afrika er settingen lagt opp til romantikk og hete netter, men Britt sier til Side2 at hun følte det ble altfor mye fokus på kropp og kvinner i bikini enn på romantikk og kjærlighet.

- Det var ekstremt kroppsfiksering, noe jeg synes er litt annerledes enn det har vært tidligere i tidligere program. Mye badedrakter og mye kropp - nesten litt Baywatchaktig, og jeg vet at ikke alle følte seg helt vel med det, sier hun.

42-åringen vil ikke oppfattes som at hun klager på kroppen sin, men hun var ikke forberedt på at det ville føles sånn.

- Vi ble så klart sammenlignet hele tiden, og jeg følte også at han hadde null interesse av meg fordi jeg ikke var av de slankeste. 20-åringene var unge og veldig perfekte, og sammenlignes man da blir en jo litt deppa, innrømmer hun.

Ingen kjemi
Britt og Jørgen tok en prat under strandlekene, og de fikk god kontakt - men det holdt ikke for verken ungkaren eller Britt.

- Hadde jeg ikke blitt bedt om å reise hjem, så hadde jeg nok reist selv. Det var ingen kjemi mellom oss, og selv om han er en nydelig og flott fyr, så var han bare ikke min type, sier hun og legger hemmelighetsfullt til at hun er glad hun nå etter programmet er fri til å gjøre det hun vil.

Utspekulert vri
I kveldens episode måtte fire av jentene reise hjem, og i tillegg til Britt ble både Kari, Linn Eva og Charlotte sendt hjem.

Jørgen måtte ta den avgjørelsen på grunn av tvisten som kom dagen etter - da fikk de resterende jentene en stor overraskelse i vente. To nye deltakere på 30 år kommer inn.

Britt er glad hun hadde gått ut tidligere og ikke opplevde at to nye jenter skulle konkurrere om ungkarens gunst.

- Jeg synes det var utspekulert TV rett og slett, nesten som et forskningsprosjekt når to på hans alder får komme inn. Det var helt klart det verste som kunne skjedd, og jeg synes synd på dem som var der da det skjedde, sier Britt.

Les mer her:Sjokkvri i Ungkaren

Både damene og kvinnene var forberedt på en tvist i programmet, men ingen hadde drømt om at det skulle bli det.

- Vi håpet vel på at en ekstra ungkar som var i midten av 30-årene skulle komme inn, ler hun.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du torsdager klokken 20.30 på TVNorge.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken