Gå til sidens hovedinnhold

Har hemmelig kjæreste

Endelig kan Pia vise seg offentlig med sin nye kjæreste.

(SIDE2): - Jeg har datet en gutt en stund nå og jeg gleder meg til det nå er fritt fram for oss. Han er litt eldre enn meg da, men ikke ti år. Det ble for mye, sier Pia Håkegård (21) til Side2.

Siden innspillingen av realityserien har hun nemlig i all hemmelighet møtt en gutt. Hun innrømmer at hun synes Jørgen Festervoll i grunn var litt for gammel for henne.

- Det første jeg tenkte var at han lignet på pappa. Til og med mamma sa det da hun så ham første gang på TV. Han er høy, mørk og har de samme trekkene, sier lattermilde Pia.

Måtte hjem
Pia syntes det var trist å reise fra jentene og Jørgen Festervoll (30) i «Ungkaren 20 vs. 40».

- Det var trist, men jeg følte også det var riktig da det var flere av jentene som var skikkelig interessert i ham. Han var nok ikke helt min type, sier hun.

Seriøs Jørgen
I torsdagen episode så vi at Pia var med på en eksotisk date med en av de andre 20-åringene og to av 40-åringene. Pia skravlet i vei med ungkaren og prøvde sitt beste for å kunne bli litt lenger.

- Hadde jeg vært bitte litt mer seriøst, så kunne jeg kanskje fått bli litt lenger. Men det gikk ikke sånn da, sier Pia med en latter.

Førsteinntrykket av Jørgen var bra, og Pia sier hun syntes han virket oppriktig interessert i å få seg en kjæreste.

Sjekketriks?
- Noen gutter hadde kanskje meldt seg på og tenkt at det bare var en måte å treffe hotte damer på en tur til Sør-Afrika, men Jørgen var skikkelig seriøs. Han ønsker seg en kjæreste, sier Pia som selv innrømmer at opplevelsen var like viktig for henne som selve sjekkingen. I første episode slår Pia ut håret og svelger unna en hel øl på styrten.

- Ja, det var kanskje ikke akkurat et sjekketriks. Men jeg gjorde det på tull og det forsto Jørgen, ler hun.

Les mer: Er dette sjarmerende?

Men det var ikke bare en av 20-åringene som måtte reise hjem, for 40-åringene ble det en liten vri i utstemningen denne gangen.

Heidi Lystad (43) fikk seg en overraskelse da hun og Silje Haukner (39) skulle møte Jørgen til en date for tre. Damene fikk beskjed i løpet av middagen at bare en av dem ville bli med videre.

Dårlig odds
- Det var kjipt å plutselig ha femti prosent sjanse så tidlig i programmet, det føltes som litt urettferdig. Da vi fikk vite det hadde jeg det på følelsen av det ville bli Silje han valgte, selv om jeg fikk god kontakt med Jørgen, sier Heidi til Side2.

Men forelsket innrømmer Heidi at hun ikke ble.

- Nei, det var for tidlig for min del å få slike følelser. Men det var allikevel trist å reise hjem, vi jentene fikk utrolig god kontakt, sier hun.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge torsdag klokken 21.30.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken