Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er forelsket

Følelser i sving hos ungkarens damer.

(SIDE2): I torsdagens episode av «Ungkaren 20 vs. 40» øker temperaturen blant jentene og damene på fellesdaten.

Flere av damene og Jørgen Festervoll (30) selv begynner å få følelser, og da kan det raskt oppstå misunnelse og sjalusi. De er tross alt åtte kvinner om én mann. Men nå klarer ikke lenger damene å holde tilbake følelsene sine for ham.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Forelsket
Maria Beathe Hitsøy (40) er en av to damer som har falt pladask for Jørgen i løpet av de to siste episodene. Silje Haukner (39) er den andre som lett innrømmer at hun nå er forelsket.

- Jeg er forelsket. Jeg er helt sjokkert over at jeg kan føle det så tidlig, sier Silje. Hun er veldig spent før utvelgelsen på kvelden, nesten så det tar overhånd.

Jørgen letter litt på sløret i kveldens episode og innrømmer at han begynner å få litt følelser for en av kvinnene...

Gjengjelder Jørgen Siljes følelser?

Sjalusi på golfbanen
I torsdagens episode inviterer Jørgen med seg samtlige av kvinnene til en date på golfbanen, der afternoon tea venter dem på en pledd.

Lene, som ikke har hatt noe særlig alenetid med Jørgen, får prøve seg på golfsvingen sammen med ungkaren. Lene synes det er vanskelig å bli kjent med Jørgen og har lenge holdt seg litt i bakgrunnen - men de koser seg på golfbanen sammen.

- Vi har jo bra publikum da, ler Lene og ser bort på pleddet der resten av gjengen iakttar dem.

Og når Jørgen tar med seg de sist ankomne jentene, May og Therese ut for å slå noen slag, oppstår det raskt misunnelse i flokken.

- Det er ikke lett å dele én mann med så mange damer. Det er helt unaturlig, sier Maria.

Eksotisk date
Ved fellesdatens slutt inviterer ungkaren med seg to heldige utvalgte til å bli med ham på kanskje den optimale romantiske date; en tur med verdens mest luksuriøse jernbane.

Den eksotiske togturen foregår i tradisjonell Karen Blixen-stil og byr på både champagnekos, eksklusiv bespisning og vill luksus i tidløse stilfulle omgivelser.

Og naturligvis blir det kyssing på vei gjennom det afrikanske landskapet. Jørgen får testet sine gentlemansevner når sjalusien tar overhånd for en av kvinnene som blir misunnelig på den andres tid med ungkaren.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du torsdager kl. 20.30 på TVNorge.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken