Gå til sidens hovedinnhold

Sjokkvri i Ungkaren

En liten tvist setter de andre damene ut av spill. (OBS - spoiler!)

(SIDE2): I årets utgave av «Ungkaren 20 vs. 40» ble det lovet en overraskelse i løpet av serien - i fjor var det som kjent overraskende at det var damer i 20-årene og 40-åene som skulle kjempe om ungkarens gunst.

Denne gangen er tvisten langt mer realityaktig. To sprell nye damer kommer inn i og de to er på alder med Jørgen Festervoll (30).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det verste som kunne skje
For de andre deltakerne går deres verste frykt i oppfyllelse da denne tvisten kommer for en dag. I løpet av serien har flere av jentene fryktet at det skulle komme inn nye, potensielle kjæresteemner og at de skulle være på samme alder som Jørgen.

Overrasket
May Flisram (30) og Therese Bull-Engelstad (30) står for vrien som ingen av de andre deltakerne setter særlig pris på.

Jørgen Festervoll sier til VG at han ble tatt på senga av sine nye fristerinner, og hadde ikke regnet med at det skulle komme inn flere damer.

- Jeg trodde det var noen assistenter i produksjonsselskapet som skulle fortelle meg noe, så jeg ble rimelig overrasket sa jeg forsto at det var jenter som skulle være med videre i programmet, sier Jørgen til avisen.

Men de jevnaldrende jentene kommer ikke til å ta opp konkurransen med 20-åringene og 40-åringene før i episode fem som blir neste torsdag i en dobbeltepisode.

Eksotisk date
I torsdagens episode venter en eksotisk date med Jørgen - han og fire jenter besøker en zululandsby. Da blir det dansing, zulukamp og flere av jentene får kysset ungkaren...

To av 40-åringene får en spise middag med Jørgen, men han får en litt kjedelig beskjed i løpet av kvelden - han får bare ta med seg en av damene tilbake. Den andre må reise hjem.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge torsdag klokken 21.30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken