Gå til sidens hovedinnhold

- Føltes som et slag i ansiktet

- Jeg ble skuffa så klart, sier Ida Sofie som måtte forlate «Ungkaren 20 vs. 40».

(SIDE2): Ida Sofie Maugsten fikk litt tid sammen med Jørgen i boblebadet etter at jentene gikk av med seieren i date-konkurransen kveldens episode av «Ungkaren 20 vs. 40», men praten der holdt allikevel ikke til å være med videre.

- Det føltes jo som et slag i ansiktet som jeg sa på TV og jeg ble skuffa. Men det gikk helt greit, sier Ida Sofie til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Første kyss
I kveldens episode var det duket for første date-mulighet, men for å få den måtte jentene og damene konkurrere på stranda. 20-åringene gikk av med seieren og i løpet av fellesdaten de hadde med Jørgen kom det aller første kysset i denne sesongen av «Ungkaren 20 vs. 40».

I løpet av kvelden tok Jørgen Ida Sofie til side og ville ha med henne i boblebadet der han ville snakke litt ekstra med henne og to andre av jentene.

Men Ida Sofie, som studerer og jobber som modell, følte hun ikke fikk gitt Jørgen noen inntrykk av hvem hun var. Ungkaren selv sa under utvelgelsen at Ida Sofie var en varm, god og snill jente, men at han ikke hadde den kjemien han håpet med henne.

- Jeg ble litt overrasket da han sendte meg hjem, det var uforutsigbart hvem som kom til å gå ut følte jeg. Allikevel tenker en jo litt sånn hva en gjorde jeg galt også videre, sier 20-åringen.

Dårlig førsteinntrykk?
Mona Lande var den andre frieren som måtte takke for seg i kveldens episode og sier til Side2 at hun ikke syntes det gjorde noe at hun måtte reise hjem så tidlig.

- Det er vanskelig å si hvorfor jeg måtte dra, jeg gjorde vel et forferdelig dårlig førsteinntrykk da, ler Mona og legger til at hun kun fikk pratet med Jørgen noen få minutter.

Da Jørgen måtte ta det vanskelige valget sa han at Mona virket som en tvers igjennom god person, men at han ikke kunne se for seg de to sammen som et par.

- Jeg er ganske sjenert av meg også, så jeg kastet meg ikke frampå heller. Det var også en stor utfordring for meg at det var kameraer rundt hele tiden, forteller hun.

For ung
Mona, som nå dater igjen her hjemme, vet ikke om Jørgen er hennes type.

- Det fant jeg aldri ut, men han er jo en veldig kjekk gutt, om enn kanskje litt ung. Ti år yngre enn meg er jo en del og da mister en litt motet, innrømmer 40-åringen fra Kongsberg.

Mona ser på episodene sammen med de andre damene som var med i programmet og sier at det er et høydepunkt - og forteller at de hadde det svært moro sammen både da de danset og på stranda under konkurransen der.

- Men det har vært rart å se seg selv på TV og fra nå av så slipper jeg jo heldigvis det, ler hun.

Ida Sofie håper ungkaren finner det han er ute etter, selv om det ikke ble henne.

- Jørgen en kjempekjekk og hyggelig, alltid blid og jeg håper han fant noen han likte veldig godt, sier Ida Sofie.

«Ungkaren» ser du på TVNorge torsdager klokken 21.30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken