Gå til sidens hovedinnhold

Ungkaren-Heidi raser mot rykter

Føler seg uthengt etter tenåringsoppslag.

(SIDE2): Heidi Lystad (43) røk ut da Jørgen Festervoll (30) måtte velge mellom henne og Silje Haukner (39) i sjekkeserien «Ungkaren 20 vs. 40» i forrige uke. Men det tok hun med stor ro.

- Det er klart det var dumt at det ble en slik femti prosent sjanse så tidlig i serien, men sånn er det bare, sier hun til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fortvilet
Men det var et oppslag på Her og Nås nettsider som har fått Heidi til å fortvile.

- De skrev at jeg gjerne dater tenåringsgutter, og det er jo helt fryktelig. Jeg tenker på ungdomsskoleelever når tenåringsbegrepet brukes. Jeg har vært sammen med en yngre mann, men å skrive det på den måten blir helt feil, sier Heidi.

For om lag et halvt år siden tok forholdet til den 20 år yngre kjæresten slutt.

- Det stemmer at jeg var sammen med en mann i to og et halvt år. Han var 19 år da vi møtte hverandre. Men å fremstille det som om jeg faller for tenåringer er hårreisende, sier hun.

Ubehagelig for barna
Heidi har selv tenåringsbarn, Tilde (19) og Daniel (18), og barna synes det var et ubehagelig oppslag moren fikk i bladet.

- Sønnen min likte det svært dårlig. Og selv om jeg forstår at ting kan bli forvrengt og blåst opp i media, så ble dette direkte ubehagelig for min del. Et sted bør grensa gå, mener hun.

Datet i skjul
Heidi forteller at etter at hun kom hjem fra Sør-Afrika har hun datet sin nå 23 år gamle ekskjæreste i skjul. De to er nå et par igjen.

- Vi har funnet sammen igjen nå og det er utrolig fint, røper Heidi til Side2. 43-åringen sier at hun skulle ønske kjæresten var eldre, men at det nå en gang ikke er slik.

Hun og kjæresten har snakket sammen om oppslaget som den siste tiden har gjort vondt for dem begge.

- Det var tittelen vi reagerte så veldig på, sier hun som i ettertid har tatt kontakt med Sandefjords Blad som gjenga intervju med henne i avisen og fikk dem til å rette på saken.

Heidi har også opplevd negative reaksjoner fra omverdenen på grunn av forholdet.

-Vi fikk så klart mange reaksjoner, men de som reagerte kraftigst var folk som ikke kjente oss fra før. Sandefjord er en liten by og ryktene spredde seg fort. Hadde det vært han som var eldst, tror jeg ingen hadde reagert, sier Heidi.

Nettside vinklet om
- Jeg registrerer at Heidi Lystad ikke likte hvordan lokalavisen tok tak i vårt oppslag, men vil presisere at hun bare har klaget til Sandefjords Blad, og ikke til oss. Tittelen i sist ukes Her og Nå var «Mamma falt for gutt på min egen alder». Det at hun innledet et langvarig forhold til en 19 år gammel gutt, snakker både hun og datteren Tilde helt åpent om i vårt blad. Og hun har jo bekreftet dette forholdet overfor Nettavisen og flere andre medier i etterkant, sier Eirik Hoff Lysholm, reportasjesjef i Her og Nå.

Det er Her og Nås nettsider som brukte tittelen «Dater gjerne tenåringsgutter» i etterkant av saken i bladet.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge torsdag klokken 20.30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken