Gå til sidens hovedinnhold

- Ungkaren er for snill

- Og jentene altfor hyggelige, sier Lene om den til nå dramafrie realityserien.

(SIDE2): Torsdagens episode bød på en romantisk dobbeltdate, spadate og kos på golfbanen - alt helt uten intriger eller krangling av noe slag. Og selv om sjalusien kanskje demmer litt i noen av damene er årets sjekkeserie så godt som uten drama.

Med i utgangspunktet femten kvinner og jenter som skal kjempe om én mann, har det vært så godt som dramafritt. Lene Gundersen (22) som ble sendt hjem denne uken tror hun vet hvorfor.

- Jørgen er en altfor snill ungkar og vi jentene er altfor hyggelig. Vi ble som en stor familie til slutt! Jeg og Linn bor jo sammen og vi har god kontakt med de andre, sier Lene til Side2.

Linn Holth (21), som røk ut sist gang, og Lene kjente hverandre fra tidligere, men synes ikke det gjorde noe å kjempe om samme mann. De to har ledd litt av at de holdt såpass lenge. Og kom fram til at det beste måtte være å unngå ungkaren mest mulig, siden de som hadde vært på date som oftest ble sendt hjem

- Det var vår «taktikk» for å bli til finalen, ler Lene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Oppskrytt TV-sjekking
Hun var ikke overrasket over at hun måtte reise hjem - sjekking på TV fant hun fort ut ikke var helt henne greie.

- Vi fikk ingen tid sammen, så det var overraskende at jeg ble så lenge i utgangspunktet. Men Jørgen er en bra fyr, snill og ordentlig, sier 22-åringen. Lene tror ikke de rette følelsene var der til å begynne med og derfor var hun også reservert og lot til andre jentene og damene stå for sjekkingen.

- Sjekking på TV er litt oppskrytt, men det er jo greit å ha prøvd det, ler hun.

Lene fikk litt tid på golfbanen med Jørgen, men da snakket de også om hvor rar settingen var og Lene synes også at det ble litt kunstig å sjekke opp samme mann.

Ble betatt
Svenske Anna Westerman (35) var den andre som ble sendt hjem, og hun følte heller ikke at sjekkingen på skjermen var helt for henne.

- Jeg ble betatt av ham, men jeg klarte ikke helt å være meg selv mens jeg var der, så da var det ikke overraskende at jeg ble sendt hjem, sier Anna til Side2. Det lille av drama (som er ingrediensen for å gjøre reality-TV litt ekstra spennende) hun opplevde var da 30-åringene, May og Therese, kom inn for et par episoder siden.

- Da de hadde satt bagasjen til meg og Silje på gangen ble det litt hett altså. Og en reaksjon lot ikke vente på seg, men allikevel så var det gøy at det skjedde noe, sier hun.

Savnet sønnen
35-åringen, som bor i Oslo, sier at hun savnet det riktige mannen i sitt liv da hun var i Sør-Afrika.

- Sønnen min på fem år er mannen i mitt liv, og han var det hardt å være borte fra. Men jeg ønsker meg jo en voksen mann i mitt liv også, så jeg er klar for dating igjen, sier hun.

Anna og Silje fikk skikkelig god kontakt siden de delte både rom og seng under innspillingene. I denne ukens episode innrømmer Silje at hun er forelsket, og Anna er ikke overrasket over det.

- Det var en klar kjemi mellom de to hele tiden, man måtte jo være blind for å ikke se det. Det er veldig hyggelig for henne, sier Anna.

Les også:- Jeg tenkte bare: Hva skjer?

Klare for dating
Både Anna og Lene har holdt seg unna menn mens serien har pågått, ikke som Pia, Linn-Eva og Heidi som fant seg kjærester i ettertid som de holdt hemmelig.

- Men nå er jeg klar for byen, allerede på lørdag faktisk. Denne serien må jo fungere som en kontaktannonse føler jeg, så vi får tro våren kan by på litt dating, sier Anna.

Lene er også klar for fest og litt dating i påsken.

- Litt påskekos kan det nok bli ja, ler hun, men legger til at hun stortrives som singel.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du torsdager kl. 21.30 på TVNorge.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken