Gå til sidens hovedinnhold

Gjenbruk i Ungkaren

Den trettende ungkaren i rekken har blitt dumpet av ungkarskvinnen...

(SIDE2): Da amerikanske «The Bachelor» hadde sin første sesong for åtte år siden og siden den gangen har tretten håpefulle menn forsøkt å finne seg en kone. Ungkarskvinnene er gjerne kvinner som er dumpet av dem som har vært ungkarene i de ulike sesongen, men nå har også mennene i «The Bachelorette» begynt å gå igjen...

Så gutta og jentene som går igjen er kjente ansikter for nye friere - er det litt klamt?

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skal velge
I «The Bachelor - London Calling» som går på norske TV-skjermer nå er det den store finalen på torsdag. Da skal den britiske ungkaren Matt Grant (28) velge seg en kone og det står mellom Shayne Lamas (23) og Chelsea Wanstrath (25).

Les også:Svett møte med mulig svigerfar

Stem på hvem du tror han velger til høyre!

Ny ungkar
Men i USA er den neste sesongen spilt inn og den går på TV der borte - og han som er ungkaren nå ble dumpet av DeAnna Pappas som fikk være den fjerde ungkarskvinnen. DeAnna Pappas (25) ble igjen dumpet av den forrige ungkaren Brad Womack (35), som valgte å dumpe begge de to siste damene han sto igjen med til slutt.

DeAnna annonserte tidligere i sommer sin bryllupsdato med sin utvalgte. Men lykken ble kortvarig og paret gikk fra hverandre i forrige måned. Den andre frieren hun hadde er nå USAs trettende ungkar.

Les mer her:Sjokkslutt for Ungkaren

Ungkarskvinner
Spin-off serien «The Bachelorette» kom med sin første ungkarskvinne Trista Rehn (36) i 2002. Trista var en av de to siste kvinnene i den aller første sesongen av realityserien, men hun ble som kjent for de son følger med, dumpet. Da var realityserien inne i sin mest populære tid noen gang og da Trista ble kvinnen som kunne velge mellom 25 ungkarer - takket hun ja.

Trista valgte Ryan Sutter (34) fremfor Bob Guiney (37) da den siste rosen skulle deles ut. Bob vant USAs hjerter og ble ungkaren i sesong nummer fire - men han fant ikke lykken med sin utvalgte, men er nå godt gift med programleder Rebecca Budig (35).

Men for Tristas del ble det et lykkelig valg. Hun og Ryan giftet seg i 2003 - og de to venter nå sitt andre barn i april neste år. Trista og Ryan solgte rettighetene til sitt bryllup til TV-kanalen NBC og ble sett av svimlende 26 millioner seere - noe som gjorde det til et av de mest sette programmet i amerikanske realityhistorie.

Slutt
Serien ble så umåtelig populær at de fire ungkarskvinnene som har hatt sitt eget program i etterkant har alle vært jenter som ble dumpet av ungkaren.

Jen Scheff ble valgt av hunken Andrew Firestone i sesong fire av «Ungkaren» - men paret gikk fra hverandre og Jen fikk muligheten til å finne kjærligheten på TV nok en gang. Men som tredje ungkarskvinne ut så det ikke lyst ut for henne den gangen heller - Jen takket nei til frieriet og er fortsatt single.

De fleste har gått fra hverandre av både ungkarene og ungkarskvinnene.

Les også:TV-romanse kan bli nedtur

Ungkaren

1. Alex Michel valgte Amanda Marsh. Slutt etter noen måneder.

2. Aaron Buerge valgte Helene Eksterowicz. Slutt etter noen måneder.

3. Andrew Firestone valgte Jen Schefft. De forlovet seg, men gjorde det slutt i desember 2003. Andrew er nå gift med Ivana Bozilovic og de venter sitt første barn.

4. Bob Guiney valgte Estella Gardinier. Gjorde det slutt da serien hadde premiere. Han er nå gift med Rebecca Budig.

5. Jesse Palmer valgte Jessica Bowlin. De gjorde det slutt etter flere måneder sammen.

6. Byron Velvick valgte Mary Delgado. De skal etter planen ha giftet seg i 2008.

7. Charlie O'Connell valgte Sarah Brice. Forholdet tok slutt etter noen måneder, men de er nå sammen igjen og planlegger giftermål.

8. Travis Lane Stork valgte Sarah Stone. De gjorde det slutt etter at serien hadde premiere.

9 Prins Lorenzo Borghese valgte Jennifer Wilson. De gjorde det slutt i januar 2007.

10. Andy Baldwin valgte Tessa Horst. De forlovet seg etter en måned, men fortsatte å date. De gjorde det helt slutt i fjor høst.

11. Brad Womack dumpet begge jentene på den siste roseseremonien .

12. Matt Grant velger...?

13.? (Vi røper ikke navnet)

Ungkarskvinnen

1. Trista Rehn valgte Ryan Sutter. De to giftet seg i desember 2003 og venter nå sitt andre barn.

2. Meredith Phillips valgte Ian Mckee. De forlovet seg, men gikk hver til sitt i 2005.

3. Jen Schefft valgte Jerry Ferris. Men hun endte opp med å dumpe begge frierne på den siste roseseremonien.

4. DeAnna Pappas planla bryllup med sin utvalgte, men de to gjorde det slutt i høst.

Kilde: Wikipedia

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken