Gå til sidens hovedinnhold

Datteren til Lorenzo i Ungkaren

Shayne er datteren til Lorenzo Lamas og hun vil ha årets ungkar.

(SIDE2): Shayne Lamas (22) er en av de utvalgte kvinnene i realityserien «The Bachelor - London Calling». Matt Grant (27) er den første utenlandske ungkaren som får prøve seg i den amerikanske serien. Shayne Lamas har allerede fått følelser for den britiske kjekkasen - men hun er også en svært dramatisk person, noe han ikke setter like stor pris på.

Les også:Finner han seg dame?

Dramadronning
De to første episodene er vist på TVNorge og i forrige episode slo Shayne seg løs med Matt i Las Vegas. Men Shayne liker ikke at det var åtte kvinner til med på turen som kjempet om ungkarens gunst og starter en liten krangel med ham.

Det liker Matt dårlig.

- Jeg liker ikke drama og dette er bare ikke tiltrekkende, selv om hun er helt fantastisk vakker, sier Matt.

Men ungkaren tilgir Shayne oppstusset og krangelen, og sier at han forstår det siden hun tross alt er skuespiller og har det i blodet.

80-talls helten Lorenzo Lamas er faren til Shayne. Kjekkasen har vært gift fire ganger, og det var i ekteskap nummer to med Michele Smith at han fikk Shayne og hennes bror A.J. - men har i tillegg til dem tre døtre og en stedatter til.

Side2 Match: Sjekk hvem som er singel der du bor

Suksess på TV
Lorenzo har 44 filmer bak seg, men gjorde størst suksess i såpeserien «Falcon Crest» som playboyen Lance Cumson. Med den rollen inntok Lorenzo den store drømmen for mange kvinner på 80-tallet, og ble den slemme fløtepusen så mange drømte om.

Seriene «Renegade» og «The Bold and The Beautiful» gjorde han suksess med på 90-tallet men TV-stjernen har aldri gjort det spesielt godt på det store lerretet til tross for de mange filmene.

Skuespiller i blodet
Men det er ikke bare faren til Shayne som er berømte, bestefaren og faren til Lorenzo var også en berømt skuespiller og TV-regissør i sin tid - han regisserte blant annet episoder av «Falcon Crest». Fernando Álvaro Lamas døde før Shayne ble født, men er udødeliggjort i rollen som «Fernando», kreert av Billy Crystal på Saturday Night Live i 1980-årene.

Moren til Lorenzo og Shaynes bestemor, Arlene Dahl (83), hadde stor suksess i 50-årenes Hollywood med en mengde filmer. Hennes mest kjente filmer er «Three Little Words» (1950), «Woman's World» (1954) og «Journey to the Center of the Earth» (1959).

Shayne går også med en skuespillerdrøm i magen og har spilt i serien «General Hospital» og hennes eneste filmrolle har hun i skrekkfilmen «The 13th Alley» fra 2008. Men framover blir hun å se i realityserien og da gjenstår om Matt velger henne til sin utkårede.

«The Bachelor - London Calling»ser du på TVNorge torsdager klokken 21.30.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken