Gå til sidens hovedinnhold

Romantikk og drama for Stig

Endelig er det klart for litt skikkelig romantikk i realityserien.

(SIDE2): Emma Andrea Raanæs (21) er den eneste av jentene som ikke har fått være alene sammen med ungkaren Stig Kjos i realityserien «Ungkaren 20 vs. 40». Emma er den aller yngste av jentene, hun er hele ti år yngre enn ungkaren som skal prøve å finne kjærlighet uten at alderen spiller en rolle.

I kveldens episode blir Emma deppa fordi hun på toppen av alt med flyttingen inn til 40-åringenes villa, ikke engang har fått en alenedate med Stig.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Forelsket?
Side2 tippet for et par uker siden hvem som faktisk kan til å ende opp med kjekkasen som virket svært så betatt allerede etter andre daten - og da sto det mellom Beate T. Haga (25), Anita Flakk (43) og Natalia Davadi (23). Selv synes Stig det begynner å bli skikkelig vanskelig å velge med åtte kvinner igjen.

Les også: Har Stig funnet drømmedama?

Men nå er det altså endelig Emmas tur til å være alene med ungkaren, og Stig har en skjult agenda for henne. Etter at han velger to 20-åringer og 40-åringer til date på gepardfarm og ørnereservat, er det duket for en romantisk date for to som starter med Emma i en flott bil på en helt spesiell date, bare de to. Han har rett og slett spart det beste til henne, og de to besøker en pingvinstrand og har et veldig romantisk stevnemøte.

Stor forskjell
Men klarer Emma å vise Stig at hun er genuint interessert i ham? Siden hun er den yngste av jentene, må hun kanskje overbevise litt ekstra at hun er moden nok for en ti år eldre mann - men det gjenstår å se om Stig faller for blide Emma i kveldens episode.

Side2s lesere mener uten tvil at Stig velger en yngre jente - hele 73 prosent av nesten 1000 som stemte tror han velger en ung kvinne fremfor en eldre.

Les også: TV-romanse kan bli nedtur

Drama
Det blir litt smådrama når jentene flytter inn til de 20 år eldre kvinnene.

- Det kommer til å bli full krig fremover, sier Beate om innflyttingen til damene.

Fire 20-åringer og fire 40-åringer flytter inn sammen, sånn må det jo bli drama av! Det tiskes og hviskes på alle rom, og jentene baksnakker hverandre som bare jenter kan.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge mandager kl. 21.30.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet