Gå til sidens hovedinnhold

Stakk fra Ungkaren - ble Ungkarskvinnen

Mye drama i ny sesong av realityserien.

(SIDE2): Ali Fedotowsky (25) vant seernes hjerter i forrige runde av «The Bachelor - on the Wings of Love», der Jake Pavelka (32), dumpet av den forrige ungkarskvinnen, lette etter kjærligheten.

Dro for jobben
Da det bare var fire jenter igjen i realityserien, bestemte Ali seg for at hun måtte reise hjem til San Fransisco og tilbake til jobben i Facebook. Hun var redd hun ville miste jobben, hvis hun ble. Selv om hun og Jake hadde funnet tonen, kunne han ikke love henne noe, og det turte hun ikke ta sjansen på.

Hun reiste hjem, angret og ba om å få en ny sjansen. Da sa Jake nei.

Singel ungkar
Ungkaren endte til slutt med å velge Vienna Giardi (23). Paret holdt sammen i noen få måneder, før de ifølge amerikanske medier brøt forholdet denne uken.

Les mer her:Sjokkert etter bruddet

Da Ali fikk muligheten til å lete etter kjærligheten som den nye ungkarskvinnen, tvilte hun ikke et sekund.

- Jeg vil ikke mer la frykten få diktere livet mitt. Jeg er smigret og synes det er topp at ABC gir meg en slik fantastisk sjanse, har hun uttalt.

Kommer tilbake?
I og med at realityserien er i full gang i USA, og seerne elsket Ali, men mislikte Vienna - så ønsket ABC at Jake skal gjøre en opptreden i «Ungkarskvinnen».

Om han kommer tilbake for å forsøke å vinne Alis hjerte er fortsatt usikkert...

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Dramatikk og tårer
I den sjette sesongen av «Ungkarskvinnen» er det selvsagt duket for drama.

Midtveis er det en av ungkarene som viser seg å ikke ha rent mel i posen. Den frekke frieren har kjæreste hjemme, og Ali blir mildt sagt rasende og tar en telefon til hans gråtende kjæreste.

Dermed er det vel helt i tråd med de tidligere sesongene av den populære realityserien. Krangel, tårer og knuste hjerter - og til slutt noen som forhåpentlig finner kjærligheten.

Les også:Gjett hvem hun dater!

Les mer her:Gjenbruk i Ungkaren

«Ungkarskvinnen» har premiere på FEM 30.august.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken