Gå til sidens hovedinnhold

– Forfengelig som alle andre

Men motemagasiner provoserer Unni Wilhelmsen.

GRØNNLAND (SIDE2): – Jeg er vel like forfengelig som alle andre. Men jeg må innrømme motemagasiner provoserer meg litt. Det er liksom litt dobbeltmoral. På den ene siden forteller de deg hva du absolutt skal, og ikke skal ha i klesskapet og den andre siden sier de at man kan gjøre som man vil, sier Unni Wilhelmsen da Side2 møtte henne på L`Oreals presselansering av den nye sminkeserien «Studio Secrets».

Wilhelmsen, som har byttet det røde håret ut med en blond «look», er der for å underholde presse, bloggere og andre som hadde tatt turen til L`Oreals tilstelning. Selv om musikken er det som de fleste forbinder med Wilhelmsen kunne hun innrømme til Side2 at hun samler på kjoler.

– Jeg har et eget rom med alt fra vintage, til billige H&M kjoler til skikkelige dyre, forteller den sjarmerende artisten.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Skadet arm
Men det var med sangen Wilhelmsen sjarmerte mest. Hun nærmest forførte publikum med to låter fra sitt nye album «7», og det selv om hun hadde skadet armen og ikke kunne spille gitar som hun normalt pleier. Hun måtte isteden spille på et elektrisk piano, og det var mens hun holdt på med sitt siste album hun lærte seg den kunsten.

– Jeg er glad jeg er ferdig med plata, og jeg lærte også å spille piano. Eller, jeg kan i alle fall lage låter med piano nå, avslører hun.

Trykker vinylplater
Hun er selv fornøyd med platen, og selv om den er ferdig slippes den ikke før 22. juni. Årsaken til det lang tidsrommet mellom ferdigstilt album og utgivelse er at Wilhelmsen eier eget plateselskap, og da må man ha god tid til planlegging av releaser.

– Jeg har brukt to produsenter denne gangen, og den er produsert litt annerledes. Plata er passe moderne. Den er halvt rolig og halvt upbeat. Jeg har også bestemt meg for å trykke opp vinyler, det er jo en del som har begynt å høre på det – så det er jo passe moderne, forklarer hun og avslører at det ikke blir turné før til høsten.

– I sommer skal jeg spille på festivaler. Når man driver sitt plateselskap, må man ha litt tid. Det er bare de store plateselskapene med masse penger som kan gjøre ting på sparket, sier hun.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken