Gå til sidens hovedinnhold

USA ler av Victoria Beckham

Amerikanske stylister er ikke veldig imponerte over Victoria Beckham.

(SIDE2): Etter at David Beckham signerte for LA Galaxy har fru Beckham fartet frem og tilbake til USA på jakt etter det perfekte huset, på besøk hos dere nye bestevenner Tom Cruise og Katie Holmes, eller rett og slett bare på desperat jakt etter PR og oppmerksomhet.

«Low key»
Og oppmerksomhet har hun fått, men kanskje ikke akkurat den oppmerksomheten hun ønsket seg. For å vise amerikanerne hvor trendy og rik hun er har hun stadig dukket opp i dyre og spesielle designerdrakter, og nå ler de amerikanske stylistene av henne skriver Daily Mail.

Det kan faktisk se ut til at Victoria rett og slett må tone ned antallet spesialsydde kjoler og skyhøye hæler skal hun overleve i USA.

- LA-stilen handler om å tone ned, «low key». Det handler ikke om å vise at du har penger eller klasse, det handler om å få frem poenget om at du er så komfortabel med deg selv at du kan gå med hva du vil. Virkelige LA-folk vet hvordan de toner det ned, sier LA stylist Cliff Hoppus, som har jobbet med Idol-deltakerne og filmstjernen Rachel McAdams ifølge Daily Mail.

Skyhøye sko
Og bilder av Hollywoodstjernene tatt utenfor arbeidstid viser at Cliff har rett. Stjerner som Jennifer Aniston har gjort designerjeans til sitt varemerke sammen med en enkel singlet, mens Cameron Diaz gjerne går i det nyeste sportstøyet når hun er fotografert på vei til trening.

Og så har du Victoria. Stjerner som Rene Zellwegger og Beyoncé kommer ut av flyene sine med store solbriller og joggebukser, mens Victoria ankommer i skyhøye stillettsko og åletrange jeans. Samtidig fikk hun mye oppmerksomhet for sine bryster, i og med at hun liker å gå uten BH. Det førte blant annet til at et amerikansk magasin skrev et åpent brev til fru Beckham hvor de ba henne få på seg en BH.

Les saken her:Lei av Victorias pupper

- Hun ser ut som om hun hele tiden vil bli lagt merke til. De fleste kjendisene forsøker å unngå det når de kommer ut av et fly, mener Cliff.

Minshorts
Da hun skulle i Disney World med barna hadde hun på seg noe så komfortabelt som en gjennomsiktig singlet, uten BH selvfølgelig, åletrange jeans, og skyhøye hæler. Alle som har trasket rundt i en slik gigantisk park vet at det tungt nok i vanlige, lave sko...

Men for amerikanerne ble problemet bare enda mer tydelig da Victoria skulle åpne ballet på Dodger Stadium. Stjerner som opptrer for baseballag har ofte på seg en caps med lagets logo, vinker til fansen og kler seg enkelt.

Men ikke Victoria. Hun dro på seg en liten minishorts og nok en gang skyhøye sko, før hun kastet åpningskastet i kampen.

Les saken her:PR-kåt kvinne med høy kølle

- Det er tydelig at hun prøver, men hun prøver alt for hardt og er helt på bærtur, mener Cliff.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen