Slektsforskere har funnet ut at Republikanernes visepresidentkandidat Sarah Palin er i slekt med avdøde prinsesse Diana og tidligere president i USA, Franklin D. Roosevelt.

Sarah og Diana er ti-menninger, mens Sarah og Franklin skiller en del flere generasjoner - men er like fult i slekt med hverandre. Det melder Reuters.

Emigranter
- Nå man ser på personer som har dype røtter i USA, så er det store sjanser for at man er i slekt med noen som er berømte. Alle har millioner av slektninger, det er bare om å gjøre å finne den lille forbindelsen som resulterer i slikt som at Palin er i familie med Diana og Franklin, sier leder av slektsforskningsbyrået Ancestry, Megan Smolenyak.

Prinsesse Diana og Sarah Palin er etterkommere av John Strong og hans kone Abigail Ford. Strong ble født i England i 1605, og døde i Massachusetts, USA i 1699.

Palin og Roosevelt er begge i slekt med John Lothrop. Han ble født i England i 1584, men også han emigrert til USA, der han døde i Massachusetts i 1653.

Brad Pitt
Sarah Palin er ikke den eneste som har berømte slektninger.

Demokratenes presidentkandidat Barack Obama skal være i slekt med nåværende visepresident Dick Cheney. Det hevder i hvert fall hans kone Lynne.

På den mer glamorøse siden, skal Obama også være en fjern slektning av Hollywood-skuespiller Brad Pitt.