Gå til sidens hovedinnhold

Slik kjøper du sminke på budsjett

Du trenger ikke blakke deg for å finne sminke som sitter som den skal.

(SIDE2): Det er ikke alltid at månedsbudsjettet holder like lenge som du hadde håpet på, og noen ganger blir man faktisk nødt til å prioritere.

Hva er egentlig viktigst, den nye kjolen til festen i morgen kveld, eller mat for resten av uka? Vel, med disse tipsene til billig og fin sminke slipper du i alle fall å blakke deg på unødvendig dyre produkter.

Side2-redaksjonen har i samarbeid med make-up artist Rikke Holtlien kommet frem til sine billige favorittprodukter. Her får du fin sminke, uten å skrape lommeboka!

Redaksjonens favoritter

1. NYX Powder blush, kr. 109,-

Disse blushene kommer i flere friske fargevarianter, og gir en god glød til kinnene som varer lenge. De er en favoritt hos skjønnshetsredaktør Ida Klokk.

2. L'oreal Infallible Eyeshadow, kr. 115,-

Denne øyenskyggen er godt pigmentert, og er derfor rask å legge. Om du skal ut på fest kan du blande den ut i litt vann for en skikkelig metallisk look!

3. Ultra Length Water Resistant Mascara fra Makeup Mekka, kr. 99,-

Dette er en storfavoritt! En billig mascara som gir deg lange vipper, og som ikke renner om den kommer i kontakt med vann. Den er ikke umulig å fjerne om kvelden ettersom den ikke er vannfast, men den holder likevel fint mot duggregn, svette og andre ting.

4. Eyebrow Pencil fra H&M, kr. 39,-

Denne øyenbrynspenselen fungerer faktisk overraskende bra for å koste under femtilappen. Den sitter kanskje ikke like godt som andre pensler, men om du ikke gnir deg over øyenbrynene hele dagen, burde det gå fint.

5. Proffs Superstrong Hairspray, kr. 45,-

Om du er hekta på hårspray, er dette en helt genial løsning som ikke koster skjorta. Den har god hold, flasser ikke, og er enkel å gre ut sånn at du kan forme håret på nytt.

6. Dipliner fra H&M, kr. 59,-

Dette er soleklar favoritt. Den er på mange måter bedre enn alternativer som er tre ganger så dyre, rett og slett på grunn av den fine presisjonsspissen. Den er lett å legge, og holder fint gjennom dagen. Dessuten slipper du å gni øynene halvveis av når du skal fjerne den før du legger deg.

Make-up Artistens favoritter

7. Facefinity Max Factor Foundation, kr. 95,-

Denne foudationen gir deg porselenshud, og danker faktisk de dyrere konkurrentene langt ned i støvlene. Med denne foundationen og en liten svamp har du kommet langt på vei.

8. Maybelline Brow Drama, kr. 70,-

Denne gir fin farge og definisjon på brynene. Den fungerer på samme måte som en mascara, ved at den den gir farge, og en illusjon om mer og tykkere bryn. Den ser ekte og naturlig ut, og gir ikke følelsen av klissete eller unaturlige bryn.

9. The Balm Bahama Mama, kr. 153,-

Dette er et solpudder som passer absolutt alle, og derfor er det så fantastisk. Dessuten passer det like godt til skulpting og konturering ettersom det har en kald undertone. Dette er en av Rikkes absolutte favoritter.

10. Art Deco Lash Booster Mascara Base, kr. 136,-

Denne basen gjør øyenvippene dine fyldigere før du legger på mascaraen. Den fungerer kjempefint, og tørker ikke for raskt ut. Dermed blir den også lettere å bruke.

13. Max Factor 2000 Calorie Mascara, kr. 90,-

Dette er en klassiker som aldri forsvinner. En mascara det er lett å falle tilbake til, etter at man har prøvd alle nykommerne. Denne er billig, og gjør jobben uten problemer.

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken