Gå til sidens hovedinnhold

Utleverer du ham?

Hva avslører du om forholdet? Hvor mye forteller du venninnene dine om kjæresten din? Se hva eskperten mener er lov og ikke.

(Womanweb.no): Vi jenter betror oss til venninner, den saken er grei. Men hvor mye utleverer vi egentlig kjærestene våre, og er det greit å fortelle hvordan han er i senga eller at han hadde en problematisk barndom?

1 Betroelsen

Han åpner seg og forteller vanskelige ting fra barndommen som han åpenbart ikke har fortalt mange før deg. Deler du traumene hans med venninna di?

Tie eller fortelle?

Eksperten: Tie.

Å fortelle andre det han har delt med deg i fortrolighet, vil kunne gjøre noe med tilliten mellom dere. Dette gjelder både hvis han på et tidspunkt får greie på at du har fortalt det videre, men også for din del. Noen rom skal være forbeholdt ham og deg. Da kan du heller snakke med venninner om din egen oppvekst og hvordan dette gjør seg utslag i forholdet.

2 Sexlivet

Det dukker opp problem i hans banehalvdel av sexlivet (ereksjonsproblem, lite lyst, for tidlig sædavgang eller bare bittelite utstyr). Får venninnene dine vite det?

Tie eller fortelle?

Eksperten: Fortelle.

Men husk å ikke utlevere her. Som leseren sier gir dette en bekreftelse på at også andre kan streve med sitt seksualliv og at det ikke er noe spesielt galt med deres parforhold. Det kan være nytting å høre andres erfaringer og forslag. Dette kan til og med stimulere til flere og bedre samtaler mellom deg og din partner om deres seksualliv. Du skal være oppmerksom på at hvis partneren din får en opplevelse av at du har utlevert ham, vil dette virke negativt inn på hans selvtillit og tillit til deg.

3 Romantikken

Du får en kjempesøt og veldig amorøs sms/e-post. Du vet han synes det er litt pinlig å sende slike, men klarer du å la være å vise den til andre?

Tie eller fortelle?

Eksperten: Fortelle.

Dette er jo saker som i de aller fleste venninnekretser vil bli sett på som positivt av en kjæreste å gjøre. Du vil antagelig få bekreftelser på hvilken superkjæreste du har.

Eksperten: Aina Frydenlund er spesialist i klinisk psykologi og jobber ved Østensjø familiekontor.

Les ekspertens råd om å avsløre krangler og pinlige historier, samt lesernes egne historier om hva de har avslørt i Woman nummer 20!

Les også:

Død over sexmytene

Slik krangler du sunt

Woman-klubben!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken