Gå til sidens hovedinnhold

Kvart million fra 50 Cent

Rapperen ville gjøre noe spesielt for Utøya-ofrene.

(ROGALANDS AVIS): Det kom inn 230.000 kroner fra ulike lokale bidragsytere til Utøya-fondet, som også sikret giverne inngang til 50 Cents «fundraiser-konsert» på Clarion torsdag kveld. Det skriver Rogalands Avis.

Formålet med konserten var å gjøre noe hyggelig for de unge fra AUF i Rogaland som var på Utøya, samt å samle inn penger til Utøya-fondet. Innsamlinssummen bekreftes av både AP og Rått og Råde.

Se video nederst i saken laget av Rogaland Ap.

Kristoffer Kinden Endresen, talsmann for Rått og Råde, er fornøyd med innsamlingen.

- Som 50 Cent sa på konserten var det viktigste at ungdommene koste seg på konserten. Det så det ut som de gjorde, og da er innsamlingssummen en god bonus, sier Kinden Endresen til Rogalands Avis.

Ville gjøre noe
- Vi ville gjøre noe spesielt for ofrene etter den forferdelige tragedien. Tony Yayo, G-Unity Foundation og jeg følte et sterkt behov for å gi dem noe. Vi har sett fram til å gjøre et bra show for de overlevende og vi håper mange vil vise sin støtte, sa Curtis «50 Cent» Jackson i en pressemelding før konsertene i Stavanger.

Glad for støtten
- Vi setter veldig stor pris på engasjementet og omsorgen han viser, sa nestleder i AUF Rogaland, Ole Martin Juul Slyngstadli til Rogalands Avis etter møtet med gangsterrapperen før konserten på Rått og Råde på torsdag.

Der hadde verdensstjernen møtt opp før konserten for å håndhilse på de om lag 40 AUF-erne som møtte ham ved Vidar FKs klubbhus på Lassa.

Flere nyheter fra Rogaland får du her!

HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken