Gå til sidens hovedinnhold

Slik vet du hun er utro

Her er tegnene du bør se etter.

(SIDE2): Eksperter har uttalt at internett og et fleksibelt arbeidsliv har gjort fristelsen større. I tillegg viser undersøkelser at jo høyere utdanning man har, jo større er sjansen for at man er utro.

Les: Her er utroskapsfellene

Det er mange årsaker til utroskap, men hvordan vet du om din partner er utro eller ikke?

Her er tegnene du bør se etter:

Dropper sammenkomster
Om hun ikke vil delta på familieselskaper, eller slutter å være sammen med vennene dine, kan det være et tegn på at hun er utro. Grunnen kan være at hun har dårlig samvittighet, og følelsen av skyld kan være lettere å takle om hun ikke blander seg for mye inn i din krets.

Kritiserer
Om hun stadig vekk kritiserer deg bør du bli bekymret. Hun påpeker enhver feil ved deg fordi det hjelper henne å overkomme den gnagende skyldfølelsen.

Mystiske venner
Om en mystisk venn, som hun ikke vil du skal møte, plutselig dukker opp i livet hennes er det grunn til uro.

Unngår spørsmål
Et tegn på utroskap er om hun har problemer med å svare deg på spørsmål om hvor hun har vært og hva hun har gjort. Gjør hun det kan det være lurt å finne ut om hun har noen andre i kikkerten.

Prioritering
Om hun slutter å prioritere deg kan det tyde på at du ikke er så viktig for henne lengre. Når man er interessert i noen vil man gjerne tilbringe mye tid med denne personen. Har hun ikke tid til deg sier det sitt.

Tid på utseende
I begynnelsen av et forhold bruker man ofte tid på å se bra ut for hverandre. Om hun endrer stil, sminke eller forbedrer utseendet på andre måter, kan det tyde på at hun prøver å gjøre seg sexy for noen andre. Det er ikke et sikkert tegn, men det er grunn til å undre litt over den plutselige lysten til å se mer sexy ut.

Selvstendighet
Et tegn på at hun er på vei bort fra deg er at hun bruker «jeg» istedenfor «vi» når hun snakker om fremtiden. Om hun i tillegg legger planer uten å konsultere eller involvere deg, og oppfører seg om hun ikke trenger deg, kan det bety at hun vil ut av forholdet.

Ingen sex
I begynnelsen av et forhold er det ofte mye lidenskap og spontan sex. Etter hvert som man har vært sammen en stund vil denne lidenskapen forsvinne. Om dere har sex sjelden bør du spørre deg spørsmålet om hun får dekket sine behov andre steder.

Hemmelighetsfull
Er hun svært opptatt, men er motvillig til å si hva hun gjør, kan det bety at hun skuler noe.

Bryr seg ikke
Hva er verre enn at hun klager og maser på deg? Vel, om hun slutter å bry seg om deg er det et sikkert tegn på at noe er galt.

Les i morgen: Slik vet du han er utro

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

(Kilder: AskMen, Cosmopolitan, iVillage)