Gå til sidens hovedinnhold

Dette dreper forholdet

Om du vil holde på partneren, bør du passe deg for dette.

(SIDE2): Ikke noe dreper et forhold som utroskap, men det er mer du bør passe på om du vil ha et velfungerende forhold.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den danske avisen B.T. har laget en liste over det menn mener er mest ødeleggende for forholdet.

Venner og familie
Familie og venner er en stor del av de fleste menneskers liv. Men det er ikke sikkert du er like glad i din partners omgangskrets som du er i din egen. Men for å slippe bråk på hjemmebane, bør du forsøke å holde deg venner med de som betyr mye for din partner.

Stress
Stress kan virkelig drepe et forhold, og hvordan man takler stress vil uten tvil ha innvirkning på hvordan dere har det sammen. Menn, spesielt, opplever penger, barn og tidligere forhold som stressfaktorer.

Forstyrrende faktorer
Om en tredje person blander seg for mye inn i forholdet deres kan det fort bli problemer, og tilliten kan brytes.

Dårlige vaner
Du liker neppe alt ved din partner. Snorking, full søppelbøtte, og skitne sokker på gulvet kan rett og slett få forholdet til å gå i oppløsning. Kommunikasjon kan være en løsning, om dere sliter med dette.

Ulike mål
Om dere har totalt ulike mål, og dere streber i ulik retning kan det fort gå galt. Om dere heller ikke kommuniserer veldig bra, er et brudd nesten uunngåelig.

Vennskap
Er man for gode venner, kan det faktisk ødelegge forholdet. Par som har vært sammen lenge, kan bli så komfortable med hverandre at noe av intimiteten forsvinner, og sex blir ofte en mangevare.

Fortiden
Man lærer av sin fortid, men man bør ikke leve i den. Om du sammenligner ditt nåværende forhold og partner, med dine tidligere kan det skade deg og din partner.

Det går for fort
Sunne forhold utvikler seg i et naturlig tempo. Om det går for fort, kan den ene parten lett bli stresset og bryte ut.

Avhengighet
Nøkkelen til et godt forhold, er å finne balansen mellom avhengighet og uavhengighet. Det er viktig at ingen verken føler seg kvalt eller ensom i et forhold.

Utroskap
Det er vanskelig å få et forhold til å fungere etter utroskap. Tilliten blir vanskelig å gjenopprette, og den ene parten kan bli så såret at man ikke kommer seg videre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken