(SIDE2): Noen av de som har vært utro angrer bittert, mens andre sier de bare «ikke kan hjelpe for det», skriver Cosmopolitan.

En Reddit-bruker spurte andre brukere hvordan det føltes å ha sex med kjæresten igjen etter å ha vært utro og fikk en rekke ærlige tilbakemeldinger på Reddit.

Her får du noen av dem:

«Det gjorde sexlivet vårt bedre»

« Jeg har vært utro en rekke ganger mot jenta jeg fortsatt er sammen med. De første gangene føltes det rart og jeg hadde litt skyldfølelse. Men over tid så gjorde det sexlivet vårt bedre. At jeg var utro hadde ikke noe med at vi hadde dårlig sex, heller at jeg var egoistisk og ville erfare noe mer. Å få en annen dame i senga er en enorm selvtillitsboost. Etterpå hadde jeg og kjæresten den beste sexen ever og jeg så på henne som en ny vakker kvinne istedenfor den samme kjedelige. »

LES OGSÅ: Derfor er kvinner utro - og slik kan du forhindre det

«Vil aldri få ristet av meg den hule, tomme følelsen»

«Jeg var mer beruset av at noen faktisk ville gå hjem med meg, noe som ga meg mer verdi enn jeg noen gang har gitt meg selv. Jeg er sikker på at de fleste av dere har et sterkere moralsk kompass som styrer dere bort fra en slik fristelse, men jeg er en utvetydig liten dritt som ikke kunne motstå enkle behov. Etter at jeg hadde vært utro skulle jeg ønske jeg kunne si at jeg hadde så stor skyldfølelse at jeg aldri klarte å ha sex med kjæresten min igjen, men livet er mye styggere enn som så (Eller jeg som person er det). Faktisk så fikk det fram lidenskapen i meg og vi hadde mye bedre sex etterpå. Det tok lang tid før jeg erkjente hva som egentlig hadde skjedd og det er ekkelt at det er slik det fungerer. Jeg vil aldri få ristet av meg den hule, tomme følelsen av å ikke føle anger, som jeg tenker er en skyldfølelse i seg selv, på en helt skrudd måte.»

LES OGSÅ: 6 sikre tegn på at forholdet ryker

«Hadde sex i huset mens mannen sov»

«Jeg endte opp med å ha et forhold med en venn av oss som varte i omtrent to år. Han ble etterhvert gift og vi vurderte aldri å gi slipp på våre partnere for å bli sammen. Sexen var bra, men det sprøeste er at det gjorde sex med mannen min bedre også. Han var heller ikke den eneste jeg var utro med, det var noen andre også. Jeg følte at jo større risiko jeg tok, jo mer spennende var det. Jeg klinte med en ekskjæreste på dansegulvet mens mannen min hentet drinker til oss. Jeg hadde sex i huset vårt mens mannen min sov. Jeg var helt ute av kontroll, men søren heller, sexen var fantastisk. Jeg sluttet endelig med å være utro og holdt meg på matta i 12 måneder, men var virkelig ulykkelig i ekteskapet og endte med å gå fra ham. Han visste ikke at jeg var utro før etter at jeg gikk.»

LES OGSÅ: Én ting øker sannsynligheten for utroskap

«Jeg følte meg som verdens største drittsekk»

«Å være utro er skikkelig dritt, for å være ærlig. Da jeg var utro mot kjæresten min ante jeg egentlig ikke hvorfor. Den andre jenta var pen og vi hadde fantastisk sex når vi dro hjem. Men da jeg våknet og alkoholrusen slapp taket følte jeg meg som verdens største drittsekk. Nå har vi slått opp, men hun var villig til å fortsatt være sammen med meg på tross av at hun visste at jeg hadde vært utro. Å høre henne si det ødela meg følelsesmessig og jeg har ikke kommet meg enda. Det var 100 prosent min feil at det skjedde, men jeg hater meg selv fortsatt.»

«Jeg hater hvor mye jeg har såret henne»

«Oftest hadde jeg sex med kjæresten min etter at jeg prøvde å ignorere den skyldfølelsen jeg kjente og heller fokusere på at hun skulle ha det bra. Men jeg følte meg tom de fleste gangene. Den seksuelle delen av meg som vil stimuleres av de tingene jeg fantaserer om ble ikke møtt. Den følelsesmessige delen som gjorde sex med kjæresten så bra fordi jeg bryr meg om henne ble ødelagt av utroskapen min. Jeg fortalte henne om at jeg hadde vært utro i forrige uke, hvordan jeg har hatet meg selv siden det og andre tin g som har tynget meg. Jeg vurderte til og med å ta mitt eget liv, men bestemte meg fort for at jeg ikke kunne gjøre det mot mennesker som er glad i meg. Vi er fortsatt sammen og prøver å finne ut av tingene. Jeg hater hvordan jeg har såret henne og er usikker på om den følelsen noen gang vil forsvinne.»