Gå til sidens hovedinnhold

- Uvirkelig at han er borte

Familien til Jan Werner fikk sjokk da dødsbudskapet kom fredag ettermiddag. Nå takker de for støtten.

(SIDE2): - Vi er ydmyke og dypt takknemlige overfor alle som har vist sin deltakelse. Vi har fått ufattelig mange henvendelser med støtte og sympati i form av kondolanser, blomster, telegrammer, tekstmeldinger og telefoner, sier Jan Werners bror, Henning Danielsen, til lokalavisa Glåmdalen.

Det var ved 14.30-tiden fredag at den folkekjære artisten ble funnet død i sitt hjem i Oslo av sin manager Febe Rognstad.

Politiet opplyser til Side2 at det ikke er mistanke om noe kriminelt rundt dødsfallet, og at Danielsen vil bli obdusert mandag.

Den nærmeste familien til artisten samlet seg fredag ettermiddag i Jan Werners barndomskommune Nord-Odal. Fredag kveld var de samlet til en kort minnestund ved den avdødes båre i kapellet på Rikshospitalet i Oslo, skriver Glåmdalen.

På Veggavisen og andre nettforum har det strømmet inn med kondolanser etter at nyheten om dødsbudskapet ble kjent.

«La englene få høre din stemme,» står det i et av innleggene på Veggavisen.

- All responsen er nesten utrolig. Dødsbudskapet kom som et sjokk, og det er helt uvirkelig for oss at Jan Werner er borte. Men det gir både trøst og varme å merke at han har betydd noe for så mange, sier Henning Danielsen til Glåmdalen.

Alt om dødsfallet:

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21