Gå til sidens hovedinnhold

Uvitende om samboer

Christian Stenseng har blitt koblet med mange damer siden han ble kjent gjennom fjorårets Idolkonkurransen. Men dråpen var nok da sladderen gav han en samboer.

(SIDE2): Først ble han koblet med Idolvinner Jorun Stiansen, og at de var ett par var ingen i tvil om-i hvert fall ikke pressen. Men til God Kveld Norge sier Stenseng at forholdet tok slutt før det egentlig fikk begynt.

Koblet til Tone

Så var det nummer to i Idol, Tone Damli Aaberge, som visstnok var Stensengs nye flamme, og helt tilslutt var alle sikre på at Cindy Hovde fra Idol var Stensengs nye samboer.

Er Christian Stenseng en stor sjarmør og en jentefut? Selv forklarer han at media og folk overdriver den minste ting. Han er nemlig bare en god venn av både Tone og Cindy fra Idol.

Ble tipset om ny samboer

Til God Kveld Norge forteller han om en telefon fra ett sladreblad som hadde blitt tipset om at Cindy hadde flyttet inn hos han.

- Det var bare noen som hadde sett hun komme på besøk til meg for å se en video, forklarer han oppgitt. - Da blir det nesten sånn at man må trekke for gardinene da, fortsetter han.

Men falske rykter, sladder og oppmerksomhet er kanskje noe Christian må vende seg til ettersom han ikke på noen måte tenker å gi opp musikkkarrieren. I mars kommer nemlig Idolsjarmørens første album i butikkhyllene.

Og at Christian har det travelt om dagen kan du se fra hans egen mobilblogg her på Side2: Les Christians egen mobilblogg her.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken