Gå til sidens hovedinnhold

Vakre stjerner på prisutdeling

De stilsikre stjernene går for blått til våren.

(SIDE2): Det gjorde de i alle fall på «Palm Springs International Film Fest Awards».

Se bilder nederst på siden

Stjernespekket
Prisutdelingen er en del av en årlig filmfestival som varer i tolv dager. Filmelskere fra hele verden er tilstede, i likhet med de aller viktigste filmskuespillerne. Du kan lese mer om festivalen på dens egen hjemmeside.

Brad Pitt hadde til og med tatt turen i likhet med blant andre Morgan Freeman, Danny Elfman, Sydney Pollack og 10 år gamle Abigail Breslin. Hun fikk pris for innsatsen i filmen «Little Miss Sunshine».

Elegant og enkelt
Alejandro Gonzalez Inarritu fikk regissørprisen for «Babel» og Cate Blanchett ble hedret med ærespris for innsatsen i samme film. Hun kom i en blå PVC-kjole, med masse detaljer. Den stilsikre stjernen har alltid litt spesielle antrekk, men til denne anledningen traff hun blink. Kjolen rakk til midt på knærne, og hun hadde enkelt tilbehør - som seg hør og bør til en så voldsom kjole.

Også blå
Kate Winslet gikk også for blått, i form av en helt enkel langkjole. Hun lot det lange håret henge løst, men hadde lange diamantøredobber og armbånd for å heve antrekket. Hun fikk også pris for sitt skuespillertalent.

Winslet og Blanchett følger trendene, for blått er en farge det blir mye av til våren.

Les mer om den nye in-fargen her.

Den lange sorte
Jessica Biel fra filmen «Illusjonisten» ble også trukket fram som årets «rising star». Hun kom i en elegant sort kjole, med en liten sølvveske som satte en spiss på det hele. Hun fant tonen med Sienna Miller, som var utdeler. Sienna hadde også en sort kjole, med dyp utrigning og tilbehør i gull. Hun rocket opp utrykket med en hvit clutch-veske med nagler. Begge to er kjent for sin gode motesans.

Flere stjerner går for sort. Les mer om det her.

Sienna Miller ryktes for øvrig å være del av Hollywoods nye superpar. Les hvem den andre er her .

Les mer her

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?