Gå til sidens hovedinnhold

Valebrokk shopper leiligheter

Det er ikke fordi han liker å flytte eller ha valgmuligheter når han skal overnatte i Bergen at TV 2-sjef Kåre Valebrokk kjøper tre leiligheter i Bergen.

Gjennom sitt selskap Prometheus AS har Kåre Valbrokk kjøpt tre leiligheter i Bergen. Selskapet leier ut leiligheter og tar honorarer for Valebrokks foredrag.

De siste to årene har selskapet hatt et resultat 1,3 millioner kroner før skatt, mesteparten kommer fra salg og utleie av leiligheter.

- Selskapet har vært lønnsomt. Men jeg har ikke tatt ut noe i utbytte. Pengene brukes til å kjøpe nye eiendommer. Så får jeg heller ta dem ut når jeg selger dem, sier Valebrokk til Bergens Tidende.

Og så langt i år har Valebrokk kjøpt tre mindre leiligheter i Bergen. En på drøyt 60 kvadratmeter og to på drøyt 50 kvadratmeter. Eiendommene er i utgangspunktet kjøpt inn med tanke på utleie.

I tillegg til de fire leilighetene i Bergen eier Prometheus et naust på Askøy, en hytte i Kristiansand og en leilighet i Oslo. Eiendommene er i regnskapet verdsatt til fire millioner kroner.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud