(SIDE2) Det har blitt en tradisjon også i her Norge at man gir hverandre gaver på Valentinsdage. Har du ennå ikke funnet ut hva du skal kjøpe til kvinnen i ditt liv, gir vi deg tipsene som skulle passe uansett størrelsen på lommeboken.

Les også: Sexy mat til valentine
Les også: Romantikken koster oss 50 millioner

Kort
Det er kanskje mange som forbinder kort med Valentinsdagen, og dette har også vært tradisjonen.

Å sende et kort til din utvalgte er både søtt, romantisk og ikke minst billig. Du kan sende kort gratis online, sende en e-post eller kjøpe et av de mange spesialkortene som finnes i butikkene i disse dager.

Har du glemt å sende kort? Send valentins-kort her

Kjærlighets-te
Liker din kjære te er kjærlighets-te en fin gave på Valentinsdagen. I dag finnes det et stort utvalg av te i butikker, spesialforretninger og kaffebarer så her er det bare å velge og vrake.

Vi liker Love fra Pukka som inneholder Rose, Kamomille og Lavendel og er pakket i passende rosa papir.

Lip Gloss

Hva er vel mer naturlig enn å kysse din elskede på Valentinsdagen? Lip gloss er en søt gave til kjæresten, som ikke trenger å koste spesielt mye og det er mange varianter å velge mellom.

Loccitane lanserer serien Feu d’Orange i forbindelse med valentinsdagen, og et av produktene er en lip gloss med toner av blodappelsin fra Sicilia. Vi synes dette er en søt gave med en romantisk baktanke.

Smykker
Diamanter er som kjent er kvinnes beste venn, men du trenger kanskje ikke gå så drastisk til verks. Det finnes en mengde smykker i ulike prisklasser og du trenger slett ikke å blakke deg helt for å gi din kjære noe som glitrer.

Vi falt for et hjerteanheng fra Dyberg Kern, som både er elegant og passende til en dag som denne. Føler du deg ekstra spandabel kan et hjerte fra Thomas Sabo være midt i blinken. Vi synes dette røde hjertet passer perfekt som valentinsgave.

Undertøy

Det er ingen tvil om at valentin er en sexy dag, og da hører også sexy undertøy med. De fleste butikker har varianter av undertøy som er av den sexy sorten, så det eneste du trenger å tenke på er størrelsen. Den rosa babydoll-varianten er både romantisk og sexy, mens den rosa blonde BH-en er sjarmerende og med helt riktig farge for den romantiske dagen.

Les også: Bli sexy til valentine

Sjokolade

Vi bruker millioner på sjokolade til valentin, og det er uten tvil en gave en kvinne vil sette pris på. Det lages en mengde spesialutgaver i forbindelse med den romantiske dagen, og mange kaffebarer og spesialforretninger har hjemmelaget sjokolade. Ekstra fint er det om sjokoladen er i hjerteform, men ikke glem at den skal smake godt også.

Roser
Mange velger å gi sin kjære roser på Valentinsdagen. Skal du kjøpe roser er det viktig at de er langstilkede og med stor rød knopp.


Diskuter - Kjøper du valentins-gave?

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!