Gå til sidens hovedinnhold

Hvem kler den best?

Cameron i kjole rett fra catwalken.

(SIDE2): Cameron Diaz (39) kom selvfølgelig i Valentino-kjole til visningen av motehusets couture kolleksjon for vår/sommer 2012.

Valentino avsluttet couture-uken i Paris på onsdag, og flere kjente ansikter dukket opp.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Diaz var nydelig i en hvit kjole fra Valentinos «vanlige» vårkolleksjon. Til kjolen hadde hun nudefargede pumps fra Louboutin og en clutchveske fra Valentino.

Kjolen er ung og snuppete, og hadde kanskje passet bedre til Elle Fanning eller Alexa Chung. Skuespilleren går stort sett alltid for korte kjoler som viser frem hennes lange ben, men etter å ha kledt seg modent og elegant hele uken, så føles dette ikke helt riktig, skriver Red Carpet Fashion Awards.

Da kjolen ble vist på catwalken hadde modellen en mer romantisk og bohem stil, med en rotete flettefrisyre og lave stroppesandaler. Diaz så mer moderne ut med sin korte blonde bob.

Når det gjelder visningen så beskriver desginerne Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Picciloi kolleksjonen som «intim», «sjenert», og «jomfruelig».

Valentino viste elfenbensfarget silke, blonder, bronderier eller print fra 1800-tallet, høye krager og svevende ermer.

- Da jeg så Valentino-showet i Paris, onsdag kveld, i det store herskapshuset fra 1900-tallet, så fikk det meg til å innse hva som har manglet i motebransjen så lenge: sjarme, skriver Telegraphs motejournalist.

Midjen var godt markert, og flere av kjolene var knelange. Når det kommer til halslinninger så var mange av de runde, og ikke utpreget utringede.

- Tiden da kvinner skulle vise frem alt de har er definitivt over. Det er mye sterkere å holde litt igjen, sa Grazia til avisen.

Se Valentinos couture-visning her:

4867

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken