Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga er i rute

VALLHALL (vif.no): Med fem forsterkninger til VIF allerede, mener sportsdirektør Jan-Erik Aalbu at Vålerenga er godt i rute i forhold til neste sesongs spillerstall. Han har egentlig ferie nå, men opplever hektiske dager. Ikke bare forhandles det med spillere og trenere til Vålerenga, men henvendelser fra fjernt og nær tar også en del tid.

Mange av henvendelsene kommer fra media og engasjerte VIF-supportere som lurer på om det ikke skjer noe på spillermarkedet snart.

- Det kan se ut som mange har glemt at vi faktisk har forsterket laget med fire spillere allerede. Vi må ikke glemme at Martin Andresen er landslagskaptein og vel så mye hentet som spiller. Han skal forsterke Vålerenga også på banen. I tillegg har vi hentet landslagsaktuelle Lars Iver Strand, Mohammed Abdealloue har kommet gratis fra Skeid og Troy Perkins er bare en legesjekk unna å bli VIF-spiller, sier Aalbu til vif.no.

- Legger vi til at vi benyttet oss av opsjonen vi hadde på Bojan Zajic, har vi hentet fem forsterkninger til Vålerenga siden sesongslutt.

Ser man rundt seg på hva de andre klubbene i Norge har foretatt seg så langt, nesten to uker før det internasjonale overgangsvinduet åpner, ligger Vålerenga godt an i forhold til å ha på plass neste års lag.

- Folk må ha litt is i magen. Selv om vi skal satse stort foran neste sesong, kan vi ikke hente nye spillere flere ganger i uka. Vi må finne de riktige typene og alt skal stemme med overgangssummer og lønninger. I fjor hentet vi to nye spillere godt over nyttår, i år har vi på plass fem stykker lenge før jul. Det mener jeg det er viktig at folk husker.

- Det er ikke slik at vi skal bytte ut hele stallen før neste sesong, men vi har klare målsettinger på hvilke spillertyper vi ønsker oss før vi sier oss fornøyde. Om det skjer noe før eller etter jul kan jeg ikke svare på nå, men vi jobber kontinuerlig med flere prosesser, avslutter Aalbu.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis