Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga henter United-spiller

Etzaz Hussain klar for Vålerenga.

Vålerenga har blitt enige med Manchester United om en overgang for midtbanespilleren Etzaz Hussain (17). Hussain har signert på en treårsavtale med Vålerenga.

Hussain er fra Langhus i Akershus der han spilte a-lagsfotball i 3. divisjon allerede som 14-åring. Sommeren 2008 hospiterte han med Vålerengas juniorlag i Junior elite-turneringa (JET) på Hamar.

Hussain var yngstemann i Vålerenga-troppen under JET-turneringa og fikk blant annet tillit i den avgjørende gruppespillkampen mot Nord-Sjælland. Midtbanespilleren viste ingen respekt og kvitterte med å gi Vålerenga ledelsen etter snaue halvtimen. Hussein fikk ballen midt på Nord-Sjællands banehalvdel, forserte noen meter før han dunket ballen opp i krysset fra 30 meter.

Tirsdag spilte Hussain 2. omgang i treningskampen mot HamKam i Vallhall.

Landslagserfaring

Hussain har flere kamper på yngre landslag for Norge, og har vært landslagskaptein for den norske 1993-årgangen de siste årene.

Hussain flyttet til Manchester i april 2009 og tegnet proffkontrakt med klubben på sin 17-årsdag 23. januar 2010. Nå returnerer han til Norge og blir Vålerenga-spiller. Hussain har singert en a-lagskontrakt med Vålerenga og får draktnummer 8 i klubben.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar