Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga klar for NM-kvartfinale

Oussou og Ahmadi sikret avansement.

Vålerenga slo Asker 2-1 på Hafslundbanen på Valle lørdag ettermiddag.

- Vi møtte et lag som i utgangspunktet holder et lavere nivå en oss, og det er mulig at det har sneket seg inn i hodet til gutta, for vi leverte ingen god kamp i dag. Men det bryr vi oss ikke om nå. Dette er NM og det eneste som teller her er om vi går videre eller ikke. Vi vant og er i kvartfinalen og det er vi veldig fornøyd med, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Oussou scoret

Vålerenga tok ledelsen etter en snau halvtimes spill ved Sidoine Oussou.

- I førsteomgang hadde vi ballen sikkert 75 prosent av tida, men vi skapte få store sjanser. Men etter en halvtimes spill var Sid på rett plass til rett tid etter en dødball og ga oss et fortjent ledermål.

Asker utliknet imidlertid bare ti minutter senere.

- Det var vel den eneste gangen de var over midtstreken i førsteomgang. Det var surt at de fikk det målet og det var en skuffa Vålerenga-gjeng som gikk til pause.

Trygget seieren

Etter pause gikk Vålerenga på banen for å jage seiersmålet.

- Vi ble bedre etter pause, men det var fortsatt ikke bra når vi vet hva som bor i dette laget. Men vi fikk målet vårt kvarteret før slutt da Shårseh scoret etter fint kombinasjonsspill. Resten av omgangen handlet bare om å trygge seieren.

- Ikke en toppkamp fra vår side, men det er gøy for Sidoine Oussou at han fikk en scoring. Dessuten viser Shåresh Ahmadi nok en gang at han er en garantist for mål. Han er i veldig god form for tiden.

Har mer på lager

Nå er Vålerenga klare for kvartinalen der motstanden garantert blir tøffere enn i dag.

- Vi må løfte oss for å gå videre fra neste runde, men det tror jeg også vi gjør. Vi har mye mer inne enn det vi viste i dag. Dessuten har vi noen spillere i bakhånd. Nicolai Næss sto over i dag på grunn av skade, mens Lars Vincent Andersen måtte gå av etter et kvarter. Ghayas Zahid hadde karantene og Chuma Anene og Håvard Nielsen var opptatt med a-kamp i Sarpsborg.

Vålerenga – Asker 2-1 (1-1)
Hafslundbanen

Mål: 1-0 Sidoine Oussou (30), 1-1 Asker (40), 2-1 Shåresh Ahmadi (75)

Vålerengas lag: Gard Aarvik - Deniz Payasli, Marcus Kveen, Victor Johansen, Lars Vincent Andersen (Mathias Holmen fra 15) – Kamer Qaka, Marcus Thorsen (Andreas Lund fra 60) – Shola Akinyemi (Riki Alba fra 75)– Jibril Bojang (Ahmed El-Amrani fra 80), Shåresh Ahmadi, Sidoine Oussou

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken