Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga røyk i kvarten

Ute av Kappa Elite Tournament etter tidenes guttekamp.

Vålerengas guttelag innledet Kappa-tureningen på Valle med 3-1-seier mot Lillestrøm.

- Det var en typisk åpningsmatch hvor spillerne på begge lag var preget av stundens alvor. Kampen var litt rotete og spillet fikk aldri satt seg helt. Vi ledet 2-0 før Lillestrøm skapte litt spenning i kampen midtveis i 2. Omgang, men Tony Bjørk avgjorde imidlertid til vår fordel da han satt inn 3-1-målet, rapporterer spillerutvikler Per Inge Jacobsen

Nicolas Tvinde og Andreas Lund scoret de to første VIF-målene.

Fredagens kveldskamp endte med braktap mot Aalesund. Nicolas Tvinde tegnet seg noek en gang på scoringslista, men kunne ikke forhindre et 1-4-tap.

- Vi hadde en katastrofalt dårlig førsteomgang og lå under 0-3 til pause. Aalesunds midtbane med Sverre Økland og Adam Sellami i spissen, lekte til tider med gutta våre. I andreomgang ble det mye bedre og vi kom mer med i kampen. Aalesund la seg naturlig nok litt bakpå når de ledet såpass mye ved halvspilt kamp. Scoringen vår kom på en fin gjennomløpning av Nicholas Tvinde etter en fin pasning av Morad El Bakali, forteller Jacobsen.

Mot Strømsgodset lørdag ble det nok et tap. Tross scoringer av Nicholas Tvinde og Lars Vincent Andersen vant drammenserne 4-2.

- Kampen startet på verst tenkelige måte og vi lå under 0-2 veldig tidlig. Etter det tok i mer og mer over og det var fult fortjent når vi endelig fikk hull på bullen. Nok en gang var det Tvinde som stakk i bakrommet fra sin venstrekantposisjon. Mål nummer to kom på et langskudd fra Lars Vincent Andersen.

Vålerenga hadde nå grepet på kampen og skapte sjanse på sjanse, helt til Strømsgodset gjorde grep og flyttet sin beste spiller Karanweer Grewal ned på venstreback for å ta ut Nicholas Tvinde. Dette fungerte og førte dem inn i kampen igjen og opp i ledelsen. Først 3-2 fra straffemerket før en missforståelse mellom Vålerengas keeper og stoppere fører til 4-2.

- Et par av tilskuerne som ser mye guttefotball, mente dette var den beste guttekampen de noen gang hadde sett. Så høy kvalitet holdt begge lagene.

- Det er klart det er litt skuffende å ryke ut i kvartfinalen i egen turnering, men det viser bare at vi har oppnådd ønsket vårt om å få meget god motstand. Rapportene sier at de andre lagene også er meget fornøyd med nivået på turneringen, sier Jacobsen.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken