Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga slo Moelven i Vallhall

VALLHALL (vif.no): Vålerengas juniorlag slo Moelvens a-lag 3-2 lørdag ettermiddag. Nikolai Djupesland, Anders Lie og Bardh Shala scoret Engas mål. Mer om kampen kommer på vif.no senere i dag.

Situasjonen før kampen:

- Vi kommer nok til å stille et relativt ungt lag. Det blir den første testen for de nye spillerne og en fin gjennomkjøring før Elite-turneringa i Ålesund uka etter. Vi legger ikke all verdens vekt på kampene i januar, men de bidrar til at vi får i gang troppen, sier Andreas Holter til vif.no.

Reint juniorlag
Kampen mot Moelven er den første av flere treningskamper i Vallhall denne vinteren mot seniorlag fra 2.- og 3. divisjon.

- Mot Moelven og Nordstrand stiller vi med bare juniorspillere. Vi får se hva vi gjør mot de andre lagene senere i vinter. Det er mulig vi blander litt, men det er avhengig av hvem av a-lagsspillerne som trenger kamptrening.

Moelven rykket opp til 3. divisjon etter forrige sesong. Laget vant sin 4. divisjonsavdeling etter 19 seire, 2 uavgjort og 1 tap, før de ble kretsmestere i 4. divisjon senere på høsten etter å ha slått Follebu og spilt uavgjort mot Fart. Moelvens juniorlag spilte interkretsserie sammen med Vålerenga forrige sesong, men fikk et tøft møte med toppserien og rykket rett ned igjen.

Forsterket Moelven
Før 2008-sesongen har Moelven forsterket troppen med spissene Adrian Bøverdalen fra HamKam og Lars Korpberget Bjørke fra Gjøvik-Lyn, samt midtbanespillerne Lars Christoffersen fra Gjøvik-Lyn og Ken Andsjøn fra FF Lillehammer

- Moelven har hentet en del gode spillere etter opprykket og kan fort kjempe på øvre halvdel i 3. divisjon i sesongen som kommer, vurdere Holter.

Moelven startet treningskamp-sesongen med å slå FF Lillehammer 5-3 på Stampesletta i begynnelsen av januar. Lars Bjørke scoret tre mål, mens Ken Andsjøen nettet to ganger. Supporterne Brakkeberget setter opp supporterbuss til kampen i Vallhall og kan melde om nesten utsolgt buss.

Topper ikke i Ålesund
Neste onsdag starter Color Line-cup i Ålesund der mange av de beste juniorlagene i Norge deltar. Vålerenga er som vanlig med.

- Vi kommer til å stille med en god tropp og vi ønsker selvfølgelig å vinne kampene vi spiller, men turneringa i Ålesund bruker vi først å fremst til å matche den nye troppen. Vi kommer ikke til å toppe laget, men satser på at de nye spillerne får kjenne på topp nasjonalt juniornivå, forteller VIF-treneren.

- Det er en fin og godt organisert turnering og en god start på året.

Vålerenga jr – Moelven A
Vallhall Arena – lørdag 12. januar 12.30

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer