Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga snudde og vant

Slo Odd 4-2 og kapret 5. plassen.

Vålerengas 16-åringer ristet av seg skuffelsen etter lørdagens to tap og slo kraftig tilbake mot Odd Grenland i kampen om 5. plassen. VIF-gutta snudde 0-1 til 4-2 og rettet opp mange av feilene fra i går.

- Det ble en helt annen kamp enn mot Start i går ettermiddag. I dag var vi gode. Pasningene satt og vi hadde god bevegelse foran ballfører, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Det var mer sprut i gutta i dag og vi kjempa Odd ut av stilen.

Odd tok ledelsen 1-0 fra straffemerket før Vålerenga tok initiativet og snudde til 2-1. Til pause var stillingen 2-2, men Enga ville mest og sikret seieren med to mål etter pause. Sami Loulanti tegnet seg for to VIF-mål , mens Ole Sandnes og Deniz Tayasly scoret ett mål hver.

Dermed endte Vålerenga på 5. plass i turneringa. Trener Olsen er bare middels fornøyd.

- Totalt sett er vi ikke fornøyd med helga. Vi har vært for ustabile og har forvart oss for dårlig kollektivt. Vi har en del å jobbe med i vinter.

- Samtidig er slike turneringer veldig nyttige for oss. Nivået er høyere enn i serien hjemme og kampene gir mange nyttige svar. Vi blir straffa hardere for personlige feil og gutta ser hvor lista ligger om vi skal hevde oss i toppen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken